Koeltechnicus Bedrijfswagens

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2750,- tot € 3150,- per maand
Direct naar:
Wil jij als koeltechnicus gaan werken binnen de transportbranche? Bekijk de vacature en kom werken binnen een toonaangevend transportbedrijf.

Dit ga je doen

Als koeltechnicus ga je aan de slag bij een logistiek bedrijf met meer dan 100 verschillende zware vrachtwagens en trailers! In dit wagenpark krijg jij hoofdzakelijk te maken met de koelmotoren van koeltrailers. Je zal onderhoudsbeurten verrichten, maar ook reparaties, servicebeurten en keuringen voor F-gassen. Ook weet jij afwijkingen te signaleren en storingen op te lossen. Bij deze werkzaamheden hoort ook de administratieve afhandeling en registratie.

Wekelijks ga jij van maandag t/m vrijdag aan het werk van 7:30 tot 16:30. Ook zal je soms storingsdiensten hebben waarbij je bereikbaar dient te zijn.

Dit krijg je

We bieden jou een fulltime baan bij mooi logistiek bedrijf. Hierin bieden wij het volgende:

 • Een goed salaris, tussen de €2.750,- en €3.150,- bruto per maand;
 • Uitzicht op een vaste baan bij het bedrijf zelf;
 • Een zelfstandige baan met veel verantwoordelijkheid;
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • In dienst bij het bedrijf heb je te maken met nog meer extra voorwaarden als o.a. een fietsplan, een collectieve zorgverzekering en is er een actieve personeelsvereniging;
 • Voorwaarden worden over het algemeen afgestemd op de CAO.

Dit ben je

In deze functie van koeltechnicus vragen wij het volgende:

 • Je beschikt over een relevant MBO diploma (bijv. Koel-, klimaattechniek of Koudetechniek);
 • Bij voorkeur beschik je over F-gassen Cat. 1 of STEK papieren;
 • Je werkt nauwkeurig en secuur;
 • Je spreekt de Nederlandse taal;
 • Je woont in Nijmegen of daar niet ver vandaan (bijv. uit Arnhem, de Betuwe, Beuningen, Cuijk, Elst, Malden, Millingen, Oss, Uden of Wijchen);
 • Je beschikt over een B rijbewijs, C is een pré.
Is dit de functie die bij jou past, maar voldoe je niet aan de gestelde eisen? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.

Hier ga je werken

Jij gaat als koeltechnicus werken in de werkplaats van dit bedrijf. Het gaat om een logistiek bedrijf dat hun klanten logistieke oplossingen biedt in de breedste zin van het woord. Deze logistieke oplossingen gaan gepaard met verschillende manieren van transport en ze hebben daarom ook meer dan 100 zware voertuigen om dit te bewerkstelligen. Een groot onderdeel van dit wagenpark is dus ook voorzien van koelinstallaties. Om deze installaties operationeel te houden, ben jij als koeltechnicus van groot belang voor dit bedrijf!

Interesse?

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Koeltechnicus Bedrijfswagens in handen gelegd van WerkTalent.

Het eerste gesprek zal dan ook met ons zijn. Hierin bespreken we jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf zelf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.

Meer weten of direct solliciteren? Bel, mail of app: bartdejong@werktalent.com of 06-12220979.

Is dit niet de vacature welke bij jou past, maar zoek je wel een baan in deze branche? Neem ook dan contact met mij op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent