Bouwfysica adviseur

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 3500,- per maand
Direct naar:
Wil jij graag aan de slag als Bouwfysisch adviseur voor de Installatietechniek, Bouwfysica en Bouwtechniek?

Over de functie

Als Bouwfysisch adviseur houdt jij je onder andere bezig met het verrichten van metingen op locatie en het opstellen van berekeningen, analyses en rapportages. Je geeft advies op basis van jouw vakkennis en ervaring over de probleeminstellingen van de opdrachtgever. Je rapporteert rechtstreeks aan de opdrachtgever en de projectleider. Ook stuur je bouwfysisch medewerkers aan en geef je leiding aan de junior adviseurs. Verder doe je onderzoek, coördineer en begeleidt je de voortgang en kwaliteit van het onderzoek. Je stelt rapporten op en je geeft aanbevelingen. Tevens haal je nieuwe opdrachten binnen bij bestaande relaties en waar mogelijk ook bij nieuwe relaties. Je kunt zelfstandig je werk indelen. Met jouw collega's binnen en buiten de afdeling heb je veel contact over de inhoud en het verloop van de opdrachten. Er wordt van je verwacht dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in het vakgebied.

Wat wij bieden

Je krijgt een afwisselende en uitdagende fulltime functie binnen een groeiend dynamisch adviesbureau. Er zijn voldoende doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, waarmee wij investeren in jouw toekomst. Wij bieden een zeer goed salaris met een goede reiskostenregeling en een goede vakantiedagenregeling. Ook bieden wij flexibele arbeidstijden, zo kun je de werktijden grotendeels zelf bepalen zodat je bijvoorbeeld files kunt vermijden of de kids naar school kunt brengen en/of halen. Door deze arbeidstijden heb je een 32 tot 40-urige full time werkweek met vast werk. Verder is er een collectieve pensioensregeling en kom je terecht in een monumentaal pand in de gezellige dorpskern van Wateringen. Er hangt een informele sfeer met gezellige collega's die elk jaar diverse uitjes organiseren. Hierbij kun je denken aan een meerdaagse ski-trip, goed verzorgde BBQ's en een leuke vrijdagmiddagborrel!

Wat wij vragen

Wij zijn opzoek naar iemand met HBO of Academisch werk- en denkniveau, aangevuld met een vakgerichte opleiding (Bouwkunde, Civiele Techniek) en/of cursussen. Je kunt je werk zelfstandig indelen en je vindt het leuk om probleemoplossend te werken. Verder heb je tenminste 5 jaar ervaring als Bouwfysisch adviseur. Ook heb je ervaring in bouwakoestiek en bouwfysica en heb je kennis van gehanteerde bouwakoestische software en ook van Autocad en Office. Je kunt conceptueel denken en begrijpt wat onze klanten willen, dit vertaal je in een duurzaam ontwerp. Je bent ook op de hoogte van de ontwikkelingen op alle aspecten van het vakgebied en je hebt specialistische bouwakoestische kennis (dit is een voorwaarde). Tevens heb je relevante kennis over bouwbesluit en de wet- en regelgeving.

Over het bedrijf

Wolf Dikken Adviseurs is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek in Wateringen, omstreken Den Haag en Rotterdam. Alle gebouwen moeten voldoen aan wettelijke eisen en aan extra randvoorwaarden die de gebruikers aan de gebouwen stellen. Vaak hebben deze eisen te maken met drie disciplines bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek. Zij brengen advies uit o.a. gericht op deze drie disciplines.
Wolf en Dikken adviseurs is een bedrijf wat 20 jaar bestaat en bestaat uit een team van ongeveer 23 jonge, dynamische medewerkers. We zoeken voor de bouwfysica afdeling een bouwfysisch adviseur. De afdeling Bouwfysica bestaat uit zes medewerkers waarvan twee bouwfysisch adviseurs en een viertal bouwfysische medewerkers.

Onze opdrachtgevers zijn projectontwikkelaars, overheidsinstellingen, architectenbureaus en aannemers. Met een jong enthousiast team werken wij aan technisch uitdagende landelijke projecten in de utiliteits- en woningbouw.
Wolf en Dikken heeft Paul de Letter van WerkTalent ingeschakeld om de werving voor deze vacature te verzorgen.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent