callcentermedewerker | Parttime

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Vianen
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een uitdagende functie met leuke collega’s en wil jij de kans krijgen om je te ontwikkelen tot topscoorder? Kijk dan snel verder!

Over de functie

Voor de Hotelbon, zijn wij op korte termijn op zoek naar callcentermedewerkers. Je komt te werken in een team van ongeveer 20 personen die samen in verschillende shifts het doel hebben om zoveel mogelijk mooie producten de verkopen. De sfeer is gemoedelijk en gezellig, het team kenmerkt zich door de hechte groep en collegialiteit. In deze commerciële, uitdagende functie ben je dagelijks bezig met:
 • Het promoten en verkopen van abonnementen;
 • Het verkopen van vouchers en producten;
 • Je bent zelf (mede) verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling;
 • Het in goede banen leiden van het orderproces.
Deze functie is in te delen in 24 tot 30 uur per week. De uren worden verdeeld over 5 dagen, van maandag tot en met vrijdagvan 15:00 tot 21:00.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke functie binnen een modern en prettig bedrijf. Je werkt zelfstandig, maar bent onderdeel van een gezellig team. Naast dit bieden wij het volgende:

 • Een parttime functie voor 24 tot 30 uur per week;
 • Een prima salaris tussen de €1700 en de €2000 bruto per maand op fulltime basis;
 • Een gedegen bonussysteem;
 • Vaste baan, met uitzicht op een vast contract;
 • Werken binnen een hecht, gezellig team met een prettige werksfeer.

Wat wij vragen

Jij weet als geen ander hoe je mensen kan overtuigen van het product, je bent zelf namelijk ook heel enthousiast over De Hotelbon!

Verder vinden we het prettig wanneer je:
 • Drive hebt om te scoren;
 • Een prettige telefoonstem hebt;
 • Gemotiveerd bent;
Ook als je geen sales ervaring hebt in een soortgelijke functie, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Wij vinden het belangrijker dat je gemotiveerd bent, in het team past en jezelf wilt bewijzen.

Over het bedrijf

De Hotelbon is een onderdeel van Fletcher Hotels en is aangesloten bij meer dan 2000 geselecteerde hotels in Europa. Klanten kunnen dus óveral overnachten: van Amsterdam Schiphol, tot Utrecht, Groningen en Maastricht. Sinds ruim 2 jaar zit De Hotelbon gevestigd in het centraal gelegen Nieuwegein, waar zij onder 1 dak zitten met het hoofdkantoor van Fletcher. Een gloednieuw, modern pand aan de A2 wat een goede werksfeer ten goede doet.

Je waant je dus elke dag in een vakantiesfeer!

Solliciteren

De Hotelbon heeft de werving van hun nieuwe collega uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem, de eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met De Hotelbon stellen we je met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen we jou bij de onderhandelingen. Wij verliezen je zeker niet uit het oog en verzorgen ook de salarisbetalingen en administratie, zodat we een mooie samenwerking tegemoet gaan.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent