Leerling Automonteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Dordrecht
Salaris € 1400,- tot € 1800,- per maand
Direct naar:
Is het jouw hobby om regelmatig bezig te zijn met het sleutelen aan je scooter of auto en wil jij dit dagelijks doen in een werkplaats? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen

Jij gaat onder begeleiding in de praktijk aan het werk. Alles wat je geleerd hebt op school ga je toepassen in de praktijk. Nu hoor ik je denken hoe ga ik dit doen? Je gaat in onze werkplaats aan het werk met diverse onderhoud en reparatie werkzaamheden. Aan het begin zal je dit doen met een ervaren automonteur aan je zijde die je helpt bij de werkzaamheden. Wanneer je de nodige ervaring hebt opgedaan zal je stap voor stap zelfstandiger gaan werken. Dit alles gebeurt in overleg met je leermeester. Geen werkdag zal het zelfde zijn!

TOP- traject
Wanneer je start met het werk stroom je automatisch in bij het TOP traject. Dit project is speciaal ontwikkeld voor leerlingen en zorgt voor doorontwikkeling door middel van trainingen en persoonlijke begeleiding.

Dit krijg je

Binnen dit bedrijf kom je te werken in een enthousiast team. Naast een serieuze werkhouding vinden zij het belangrijk dat er een goede werksfeer aanwezig is. Je moet elke dag met plezier naar je werk gaan.

• een goed salaris;
• wekelijkse of 4 wekelijkse betaling
• goede persoonlijke begeleiding waardoor je iedere dag leert;
• een vast contract bij het behalen van je diploma 1e Autotechnicus en goed functioneren.

Dit ben je

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je gek bent op techniek en auto’s en dat je hier graag meer over wilt leren. Je wilt jezelf graag door ontwikkelen tot een goede monteur en bent gemotiveerd om de opleiding 1e autotechnicus te gaan volgen bij een school naar jouw keuze. Wil je dit werk gaan uitvoeren? Dan vragen wij ook het onderstaande;

• woonachtig in regio Rotterdam en Dordrecht;
• een (bijna) afgerond VMBO-opleiding, minimaal kadergerichte leerweg;
• fulltime beschikbaar;
• een actieve houding om nieuwe dingen te leren.

Hier ga je werken

Het bedrijf heeft meerdere locaties binnen de regio Zuid-Holland. Er werken in totaal ruim 550 collega’s. Onder de opdrachtgever vallen diverse bedrijven met ieder hun eigen specialiteit. Zo kunnen zij hun klanten volledig ontzorgen op het gebied van automotive. Door de grootte en de diversiteit van het bedrijf kun je veel leren op het gebied van automotive, zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden en kun je jezelf constant blijven ontwikkelen.

Interesse?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan snel en wie weet werk jij straks als automonteur!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent