Verkoper (meubels)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Zevenaar
Salaris € 2000,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Ben jij een (showroom)verkoper in hart en nieren en heb je affiniteit met meubels? Of heb je deze affiniteit niet, maar is het je droom om te gaan werken in een moderne meubelshowroom? Lees dan verder!

Over de functie

Als (fulltime) winkelverkoper ben je met recht de 'gastheer' of 'gastvrouw' voor iedere klant die de prachtige showroom bezoekt. Je voert uitgebreide verkoopgesprekken, geeft advies en begeleidt de klant bij het maken van de juiste keuze. Het gaat hierbij om zowel tuin-als binnenmeubelen. Het bezoeken van de showroom (4000 m2!) waar jij in komt te werken is voor klanten vaak al een 'beleving' op zich! Niet voor niets zegt men bij onze opdrachtgever: 'Wij verkopen niet alleen producten, maar ook een beleving'. 

Natuurlijk ben je ook verantwoordelijk voor het maken van prijsvoorstellen, en alles wat er komt kijken bij het maken van offertes voor klanten. Ook het afrekenen van artikelen bij de kassa. In voorkomende gevallen (als je hier open voor staat) kan het zijn dat je af en toe ook meehelpt met het bezorgen van de meubels bij de mensen thuis.

Kortom, een afwisselende verkoopfunctie in een prachtige showroom vol met eigentijdse tuin- en binnenmeubelen.

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. 
  • Doorgroeimogelijkheden!
  • Vaste baan! (eventueel voorafgegaan door een periode op uitzendbasis).
  • Fulltime dienstverband.

Wat wij vragen

  • Ervaring als winkelverkoper, bij voorkeur op het gebied van tuin-en binnenmeubelen. Dit is echter geen must. Kom je bijvoorbeeld uit de hospitality-, reis- of horeca branche en ben je dus gewend om met klanten om te gaan, dan is dat zeker ook een achtergrond die goed kan aansluiten! 
  • Vlotte, energieke persoonlijkheid. 
  • Communicatief vaardig.
  •  Doortastendheid, openheid, creativiteit en hartelijkheid zijn kernwoorden die bij je passen.
  • Gewend aan het werken op zaterdagen en/of zondagen. Standaard ben je op maandag vrij en werk je dus van dinsdag t/m zaterdag (en soms ook op zondag van 12.00 tot 17.00 uur).
  • Woonachtig in de regio Arnhem, Duiven, Zevenaar, Doetinchem, Doesburg, Didam.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd winkelbedrijf, gespecialiseerd in de verkoop van tuin- en binnenmeubels. Men beschikt over een showroom van 4000 m2!

Solliciteren

Interesse? Solliciteer direct, en upload je CV (en eventueel motivatiebrief). Vragen? Bel gerust met 06-57946762!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent