Medewerker Veredeling

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Naaldwijk
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een familiebedrijf in het Westland?

Over de functie

Als Medewerker Veredeling voer je operationele veredelingstaken nauwkeurig uit. Hierbij kun je denken aan kruisingswerkzaamheden, oogsten, zaaien, verspenen, oppotten, beoordelen, oogsten van teeltmateriaal, gewasverzorging en metingen aan planten voor diverse doeleinden. Daarnaast voer je de daarbij behorende registratie uit, die tegenwoordig bijna volledig digitaal is. Je voert werkoverleg, signaleert verbeterpunten en ondersteunt collega’s (zoals je teamleider) waar nodig.

Wat wij bieden

Het is belangrijk dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat en hier werken wij graag aan mee. Je kunt het volgende van ons verwachten:

 • Fulltime job met vast werk
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Passend salaris
 • Winstdelingsregeling
 • Goede werksfeer en een leuk team van collega's
 • Actieve personeelsvereniging
   

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar iemand met een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden. Ook kan je nauwkeurig en zelfstandig werken. Verder verwachten wij het volgende van jou:

 •     Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een tuinbouwkundige opleiding
 •     Ervaring in de glastuinbouw en full time beschikbaar
 •     Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
   

Over het bedrijf

Voor een familiebedrijf in het Westland, die is uitgegroeid tot een team van ruim 140 gedreven collega’s zijn wij op zoek naar een Medewerker Veredeling. Je komt te werken bij onze locatie in Naaldwijk (in de buurt van Delft & Den Haag).

Ben jij bekend met de tuinbouw en wil jij jouw carrière verder in bloei zetten bij deze mooie kweker en veredelaar, neem dan contact op met WerkTalent!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent