Operator Potgrond

Opleidingen LBO
Dienstverband Vast
Standplaats Hoek van Holland
Salaris € 2000,- per maand
Direct naar:
Ben jij flexibel inzetbaar en vindt je het niet erg om je handen vuil te maken? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Je gaat te werk in onze productiehal, deze bevindt zich in Hoek van Holland (in de buurt van Rotterdam). Wij maken hier van diverse substraten planten pluggen voor de tuinbouw. Onze klanten vragen specifieke pluggen die onze machines produceren. Geen aanvraag is te gek! Wij zorgen ervoor dat ieder nieuw plantje de juiste start krijgt. Er wordt in onze omgeving gewerkt met water en potgrond, hierdoor is het niet altijd even schoon. Als operator is jouw verantwoordelijkheid om de machine draaiende te houden. Dit is geen fysiek werkt, maar je moet wel scherp blijven.

Wat wij bieden

Naast dat je terecht komt in een gezellig team krijg je fulltime vast werk (38,75 uur). Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden en je krijgt na de uitzendperiode een contract bij het bedrijf. Verder kan je een salaris verwachten van €2100 bruto per maand.

Wat wij vragen

Wij zoeken een collega die het niet erg vindt om vieze handen te krijgen. Je bent fysiek in goede conditie. Ook ben je flexibel inzetbaar, aangzien er in de piek periodes in ploegendienst wordt gewerkt. Deze zijn van 07.00 uur - 15.15 uur en van 15.15 uur - 23.00 uur. Tevens beheers je de Nederlandse taal in woord en schrift en woon je in de regio. Het is ook belangrijk dat je eigen vervoer hebt.

Over het bedrijf

In onze productielocatie in Hoek van Holland houden wij ons bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van substraten en plantpluggen voor de tuinbouw. Ons team bestaat uit collegiale en informele individuelen die allemaal van een geintje houden. Wij beschikken over meerdere locaties, maar voor de locatie in Hoek van Holland (in de buurt van regio Westland en Maassluis/Vlaardingen) zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een fulltime procesmedewerker.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent