Engineer Installatietechiek

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wateringen
Salaris € 4000,- per maand
Direct naar:
Ben jij technisch ingesteld en wil je aan de slag als (Lead) Engineer?

Over de functie

Je ondersteund als (Lead) Engineer de projectleider bij de voorbereiding van projecten. Ook fungeer je als schakel tussen de binnendienst en de projectleider. Je komt terecht in een team met zeven collega's en legt verantwoording af bij de projectleider. Met jouw team ben je inhoudelijk en verantwoordelijk voor het technische ontwerp. Je ontwerpt installaties in alle bouwfasen en stelt de bijbehorende documenten op. Je werkzaamheden zijn ook op locatie zoals het bijwonen van bouwvergaderingen, het uitvoeren van opnames, inspecties en opleveringen. Verder stuur je ook BIM Modelleurs aan.

Ook zijn jouw taken:
  • Het inventariseren van bestaande situaties en de uit te voeren werkzaamheden
  • Het registreren, meten, testen en berekeningen maken
  • Het zorgen voor de aanlevering van de juiste input voor uitwerking door tekenaars in het geval van meer complexe ontwerpen
  • Het toetsen van het een en ander aan wet- en regelgeving, het maken van rapportages en verslagen uitbrengen
  • Het verzamelen van meet- en testresultaten en -uitgangspunten
  • Het schrijven van bestekken

Wat wij bieden

Een afwisselende en uitdagende baan in een groeiend en dynamisch adviesbureau. Je kunt een zeer goed salaris met een goede reiskostenregeling verwachten en voldoende doorgroeimogelijkheden. Ook hebben wij flexibele arbeidstijden, zo kun je je werktijden grotendeels zelf bepalen zodat je bijvoorbeeld files kunt vermijden of de kids naar school kunt brengen en/of halen. Je kunt zo Fulltime of Parttime werken (32 tot 40 uur per week). Verder hebben wij een goede vakantiedagenregeling en een ruim studiebudget voor een persoonlijk ontwikkeltraject waarmee wij investeren in jouw toekomst. Tevens is er een collectieve pensioensregeling. Het kantoor bevindt zich in een monumentaal pand in de gezellige dorpskern van Wateringen. Verder hangt er een informele werksfeer met gezellige collega's doe elk jaar diverse uitjes organiseren. Zo kun je denken aan een meerdaagse ski-trip, goed verzorgde BBQ's en een leuke vrijdagmiddagborrel.

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega heeft HBO werk- en denkniveau, aangevuld met een vakgerichte opleiding (MIT/HIT) en/of cursussen (TVVL, VABI en BIM/Revit). Je hebt tenminste 5 jaar ervaring als Engineer bij een installatiebedrijf of adviesbureau. Verder heb je kennis of ervaring met het maken van installatie technische ontwerpen en het opstellen van PVE's, berekeningen, bestekken, kostenramingen en planningen. Ook kun je conceptueel denken en begrijp je wat onze klanten willen en vertaald dit in een duurzaam ontwerp. Je ben woonachtig in de omgeving Westland (in de buurt van Den Haag, Rotterdam of Delft). Verder wil je Full-time / Part-time aan de slag voor onbepaalde tijd.

Over het bedrijf

Paul de Letter van WerkTalent Westland ingeschakeld als recruiter en is voor Wolf Dikken adviseurs op zoek naar uitbreiding!
Het bedrijf is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van bouwfysica, bouwtechniek en installatietechniek. Wolf Dikken adviseurs is een bedrijf wat 20 jaar bestaat. Het team bestaat uit ongeveer 28 jonge, dynamische medewerkers. Voor het komende jaar zijn we op zoek naar uitbreiding.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent