Technisch Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 3250,- per maand
Direct naar:
Op zoek naar een vacature als Technische Dienst Medewerker? Goed dat je dit leest!

Over de functie

Je bent als Technisch Medewerker verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen en het onderhouden van alle installaties van de verpakkingscentra. Het gaat om een groot aantal logistieke systemen voor het aan- en afvoeren van kratten naar verschillende inpaklijnen. Er wordt binnen deze productielijnen gebruik gemaakt van vul-, verpakkings- en etiketteermachines. Deze machines worden aangestuurd door verschillenden PLC systemen die verbonden zijn met een overkoepelend Scada systeem. Het machinepark is onwijs groot en de werkzaamheden zijn zowel mechanisch als elektrotechnisch van aard. Andere werkzaamheden van de afdeling zijn bijvoorbeeld het onderhoud van het gebouw, het intern transport en de logistieke systemen van een aantal teeltlocaties. De werkzaamheden zullen zowel overdag als in de avond worden uitgevoerd, dit betekend dat wij in dag- en avonddiensten werken. De dagdiensten zijn van 6:00 - 15:00 en 08:00 - 17:00 uur en de avonddienst is van 16:00 - 01:00 uur.

Wat wij bieden

Je komt terecht in een informele werksfeer met vier enthousiaste collega's. Je krijgt een vaste baan en een uitdagende en afwisselende fulltime functie. Het salaris zal liggen tussen de €3000 - €3500 bruto per maand. Tussen 19:00 en 0:00 uur en zaterdag tussen 06:00 en 15:00 uur is er een extra toeslag van 25%. Tussen 0:00 en 06:00 uur en zaterdag na 15:00 uur is er een extra toeslag van 50% en op zon- en feestdagen is er een toeslag van 100%. Tevens krijg je extra betaald bij een weekenddienst eens in de maand en bij een telefonisch stand-by dienst. Verder is er een reiskostenvergoeding en streven wij vooruit naar een vast dienstverband. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden middels cursussen.

Wat wij vragen

Onze nieuwe enthousiaste collega heeft een MBO3/4 Technische opleiding. Ook zou het TOP zijn al heb je kennis van basis electro. Je hebt affiniteit met mechanische technieken en beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift. Verder ben jij stressbestendig en natuurlijk erg handig!

Over het bedrijf

Onze klant is een innoverende specialist in tomaten en bevindt zich in de regio Westland (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). Het is hun passie om elk type consument dagelijks te laten genieten van onze gezonde en smaakvolle producten. Deze producten worden geteeld door onze telers; toonaangevende producenten van topkwaliteit tomaten. Onze organisatie bestaat uit drie eigen teeltbedrijven en 29 aangesloten telers met in totaal 420 hectare tomaten.
De twee verpakkingscentra verpakken 71 miljoen kilo tomaten per jaar op volautomatische verpakkingslijnen voor de grootste supermarktketens in Europa.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent