Heftruck Chauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 2100,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een logistieke baan waar je meer dan 40 uur kan werken? Reageer dan snel!

Over de functie

Je bent als Heftruck Chauffeur verantwoordelijk voor de verlading van verpakte goederen. Je zorgt voor het juist verladen en je hebt de laatste check voordat de producten het pand uit gaan.
Je controleert de orders op aantallen en je checkt of de pallet en het eventuele fust klopt. Deze werkzaamheden vinden plaats in de koelingsruimte en aan het dock. In het begin ga je ook orders verzamelen, dit zodat je de verschillende groente en fruit leert kennen. Bij toerbeurt zal je ook op de zaterdagochtend werken.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime (42+ uur in de week) aan de slag. Na een gedegen uitzendperiode krijg je een vast contract. Verder kan je een salaris verwachten tussen de €1700 - €2100 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. Je komt te werken in een koele omgeving (4-10 graden. Je draait dagdiensten en krijgt bij overwerken een maaltijd van de baas. Tevens is er de mogelijkheid om je heftruck certificaat te verlengen.

Wat wij vragen

Wij zoeken iemand die ervaring heeft met het besturen van de heftruck. Je ben enthousiast en hebt er zin in! Bij toerbeurt ben je op zaterdag beschikbaar. Tevens spreek je de Nederlandse en Poolse taal en heb je ervaring in de groente en fruit.

Over het bedrijf

Voor een verpakkingsbedrijf gespecialiseerd in groente en fruit zijn wij op zoek naar een heftruck chauffeur AGF (groente en fruit).
Je komt te werken in Poeldijk, in de buurt van Den Haag, Delft, Naaldwijk en Rotterdam in een team van 35 vaste en 110 flexibele medewerkers.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie?
Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent