Expeditie medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Wijk en Aalburg
Salaris € 1900,- tot € 2400,- per maand
Direct naar:
Je gaat aan de slag op de expeditie afdeling in Wijk en Aalburg en zorgt ervoor dat alles wat betreft inkomende en uitgaande goederen op de juiste manier verloopt.

Over de functie

Als expeditiemedewerker start je de dag onder het genot van een kopje koffie en klets je even wat bij met je collega's. Vervolgens bespreek je kort wat de dag allemaal gaat brengen en dan ga je aan je de gang. Je pakt de scanner mee zodat je je werk gestructureerd kunt uitvoeren. Vervolgens ga je aan de slag en verwerk je de in en uitgaande goederen, je zet ze op de juiste plaats weg en zorgt dat dit verwerkt word in het systeem. Met de computer maak jij orders aan en print je verschillende pakbonnen uit. Je stapt in je heftruck en start met het laden en lossen van de orders en voor dat je er erg in hebt zit de dag er al weer op.

Je bent dus een allround kracht die de interne logistiek binnen dit bedrijf verzorgt.
Dit doe je op maandag tot en met vrijdag van 07:00 - 16:00 uur. Het is een groeiende organisatie dus het kan zijn dat ze in de toekomst met een 2 ploegensysteem gaan werken, dat is voor jou natuurlijk geen enkel probleem.

Wat wij bieden

 • Na 3 maanden een contract bij de opdrachtgever
 • Een marktconform salaris tussen de €1.900 en €2.400 bruto per maand
 • €0,17 per KM reiskostenvergoeding
 • Je krijgt toeslagen als je in de avond werkt of bij overuren
 • Vast werk met kans op een vast contract
 • Fulltime functie voor 40 uur per week
 • Werken in een jong en energiek bedrijf met leuke collega's

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring met het rijden op een heftruck
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar (bereid om eventueel meer uren te maken)
 • Je beschikt over eigen vervoer om op locatie te komen
Je woont in Wijk en Aalburg of in omliggende dorpen zoals Aalst, Kerkwijk, Giessen, Nederhemert of Ammerzoden.

Over het bedrijf

Bij dit toonaangevende bedrijf in Wijk en Aalburg zijn ze altijd opzoek naar de beste productie/logistieke medewerkers. Je voert je werkzaamheden zelfstandig uit en bent onderdeel van een klein team. Iedereen gaat altijd met veel plezier naar zijn werk en vind het dan ook heerlijk om samen te werken met zijn/haar collega's. Je draait lekker mee en zal je snel op je gemak voelen.

Solliciteren

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-19034538 of mail naar: roellafeber@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent