(Tijdelijk) productiewerk

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar nieuw personeel voor zowel de dagdienst, 2-ploegen en/of 3- ploegen. Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie in de omgeving van Gorinchem en vind je productiewerk leuk? Dan zoeken wij jou.

Over de functie

Productiemedewerkers zijn onmisbaar in dit bedrijf. Samen met een groot aantal andere collega's zorg je voor het goed verlopen van de productielijnen. Je werkt dagelijks met een klein team en je bent samen met hen verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machine. EN zorgt ervoor dat de orders die die dag verzonden moeten worden, klaar staan voor verzending. Het werk bestaat voornamelijk uit het in elkaar zetten van verschillende onderdelen tot één product, stickeren, inpakken en producten klaar maken voor verzending.

Wat wij bieden

Waarom dit (n)iets voor jou is:
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Werktijden: ma-vrij 08.00 tot 16.30 uur
  • Het betreft een tijdelijke baan en je bent een aantal weken of maanden beschikbaar
  • Deze baan is geschikt als vakantiewerk, tijdelijk werk, voor starters en/of ervaren medewerkers
  • Wekelijkse betaling
  • Leuk werk in een gezellig bedrijf met een goede sfeer

Wat wij vragen

Ben jij diegene die wij zoeken?
  • Ervaring is niet noodzakelijk, fulltime beschikbaarheid wel
  • Je bent gemotiveerd en werkt graag samen
  • Je kan snel aan de slag
  • Je komt uit de omgeving van Gorinchem

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Gorinchem en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Attema ontwikkelt innovatieve kunststof producten voor haar eigen productassortiment op het gebied van Elektrotechnische Installatiematerialen, Bouw en Infra-/ Glasvezeltechniek.

Het volledige proces van productontwikkeling, productie (spuitgieten, extruderen, montage) tot en met verkoop, service & logistiek heeft Attema in eigen hand. Dit doen we al ruim 50 jaar samen met onze 150 medewerkers. Bij Attema werken betekent: Op een innovatieve, marktgerichte, sociale, en professionele manier werken. De kennis, ervaring en inzet van onze mensen bepalen in belangrijke mate het succes van onze organisatie.

Solliciteren

Een kennismakingsgesprek vindt plaats door middel van een videocall vanwege de huidige corona-regels. Heb je interesse in deze functie? Bel of app naar 06-19476246 of stuur een mail met je CV naar esmeydehaas@werktalent.com

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Deel via social media:
Esmey de Haas

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent