Lasser Constructiebedrijf

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 2200,- per maand
Direct naar:
Vindt jij afwisseling in je takenpakket ook zo belangrijk én wil jij je verder ontwikkelen binnen een organisatie? Binnen ons bedrijf stimuleren wij ontwikkeling, zodat iedereen mee kan groeien met de organisatie!

Over de functie

Als lassen kom je te werken op de afdeling kasconstructies, waar je laswerkzaamheden verricht. Je wordt onder andere ingezet voor het lassen van de meest uiteenlopende stalen kassenbouw materialen. Je werkt veelal in teamverband en je werkzaamheden bestaan uit boren, zagen, snijden, samenstellen en lassen van stalen profielen.  Deze werkzaamheden voer je uit aan de hand van productietekeningen in ons uitgebreid machinepark die beschikt over lasrobots.

Kortom een mooie uitdagend takenpakket en genoeg werkzaamheden om je als lasser op te focussen.

De opties als een constructiebankwerker en lasser zijn volop! Wil jij niet dagelijks dezelfde werkzaamheden uitvoeren en vindt jij het belangrijk om uitgedaagd te worden in je takenpakket? Wij zijn op zoek naar ijzersterke vakmannen/vakvrouwen met ambitie!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een werkomgeving die jou stimuleert je verder te ontwikkelen. Je wordt omgeven door een team van geschoolde en ervaren collega's, die jou graag wat willen leren of wellicht kun jij hun iets leren. Wij hebben een werkweek van 38 uur per week, wij zijn dan ook op zoek naar een nieuwe collega die fulltime beschikbaar is. Na een uitzendperiode, krijg je een contract bij onze organisatie. Tevens volgen wij de cao Metaal & Techniek en krijg jij zowel de primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao.

Wil jij een vaste baan met doorgroeimogelijkheden? Informeer dan bij WerkTalent voor deze functie.

Wat wij vragen

Wat breng jij mee?
  • Een afgeronde VMBO opleiding metaaltechniek / MBO2 opleiding richting metaalbewerker / constructiebankwerker
  • Een gezonde werkinstelling én je bent communicatief sterk
  • Een lasdiploma MIG/MAG NIL niveau 1
Tevens ben je woonachtig in Regio Westland en/of omstreken (Den Haag/Rijswijk/Maassluis) en heb je jouw eigen vervoersmiddel.

Over het bedrijf

We zijn een toonaangevend bedrijf in de productie van o.a. stalen kasconstructies, slimme aluminium kasdek-, kasgevel en kasverwarmingsystemen, stapelwagens (veilingkarren) en mobile kweektafels.
Onze locatie in het Westland (in de buurt van Maassluis/Den Haag) hebben we een prominente plek waar we onze producten voor de tuinbouwsector kunnen door ontwikkelen. Samen met meer dan 175 vakkundige technische mensen werken wij dagelijks aan deze mooie productie.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent