Mechanisch Monteur

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een Technische functie waar je op verschillende locaties te werk gaat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Je maakt als Technische Dienst Medewerker deel uit van de afdeling TD. Deze afdeling bestaat uit 3 monteurs en de Manager Techniek. Met elkaar zetten wij ons in bij verschillende kwekerijen in de regio Westland en omstreken. Een groot deel van deze locaties zijn (gedeeltelijk) geautomatiseerd. De kweker richten zich vooral op de voortgang van de bedrijfsprocessen en de optimalisatie van de bestaande technische situaties en installaties. De werkzaamheden zijn erg divers, aangezien je op verschillende locaties komt te werken. Zo kunnen de werkzaamheden variëren tussen kleinschalige reparaties aan de kas tot aan de grote storingen aan het machinepark. De afdeling Technische Dienst is verantwoordelijk voor het zo efficiënt en bewust mogelijk de kassen / machineparken te onderhouden en te professionaliseren.

Elk teamlid heeft zijn eigen specialisme. Om het team zo compleet mogelijk te maken zijn wij actief op zoek naar een allround monteur die verstand heeft van elektro. Wij kunnen elkaar zo goed aanvullen en onderwijzen op ons vakgebied. Jouw werkzaamheden lopen zo ook uiteen van mechanisch, elektrotechnisch tot aan onderhoud.

Wij werken van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 - 17.00 uur. Bij ons draai je GEEN storingsdiensten, maar het is wel mogelijk dat er bijvoorbeeld op een zaterdag een klus afgemaakt moet worden.

Wat wij bieden

Je komt terecht in een gedreven organisatie waarbij jij een jaarcontract met fulltime dienstverband (38 uur) krijgt. Je kunt een salaris verwachten tussen de €2500 - €2800 bruto per maand, afhankelijk van jouw ervaring. Verder krijg je ook 25,5 vakantiedagen. De functie heeft een afwisselend takenpakket met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je rijdt tevens in een auto van de zaak en je krijgt een werktelefoon én tablet mee!

Wat wij vragen

Ben jij dé persoon die wij hieronder beschrijven? Reageer dan snel!

Je bent in het bezit van een MBO diploma richting de mechatronica / wertuigbouwkunde (WTB). Je hebt recente werkervaring zowel elektrotechnisch als op mechanisch gebied. Het is genoodzaakt om een rijbewijs B te hebben, aangezien je op verschillende locaties te werk gaat. Verder ben je up-to-date met betrekking tot de nieuwste technieken in onze branche. Naast je eigenschappen wordt je ook vaak 'Pietje Precies' genoemd.

Over het bedrijf

Wij zijn een organisatie in het Westland (in de buurt van Delft & Maassluis) die nauw samenwerkt met allemaal verschillende kwekerijen in het Westland en de omstreken hiervan. Voor onze afdeling Technische Dienst, die momenteel bestaat uit 4 toppers, zijn wij op zoek naar versterking van het team. Je wordt onder ander ingezet op de verschillende locaties zowel in de Lier als in Schipluiden.

Leuk om te weten: Aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je in een auto van de zaak!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent