Communicatie Medewerker

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Zit jij boordevol creativiteit, heb je een toegankelijke persoonlijkheid en aanpakkersmentaliteit? Lees dan snel verder!

Over de functie

Vanuit het hoofdkantoor in Maasdijk (in de buurt van Den Haag en Rotterdam) ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van zowel de interne als externe uitstraling van de Looije groep. De kerntaken hierbij zijn ontwikkelen, beheren en onderhouden van websites, brochures, presentaties en persberichten. Je bent als communicatie medewerker onderdeel van het salesteam. Je legt direct verantwoording af aan het overkoepelend directieteam.

Taken en verantwoordelijkheden:
 •     Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van onze communicatiemiddelen en doelgroepen. Aan de hand van de analyses doe je voorstellen om de effectiviteit hiervan te verbeteren zowel intern als extern. 
 •     Je draagt op een pro actieve wijze de communicatie boodschappen van de Looije Groep uit. En specificeert deze per werkmaatschappij.
 •     Samen met onze junior Communicatie Medewerker ben je verantwoordelijk voor onze persberichten, mailingen, social media, Sites & Events.
 •     Binnen het Sales-team voer je regelmatig overleg met de Business Developer en de accountmanagers over de te bepalen plannen en  strategieën. 
 •     Je bezoekt regelmatig beurzen, zowel in het binnen- als in buitenland
   

Wat wij bieden

Naast een fulltime baan bieden wij ook:

 •     Een veelzijdige en uitdagende rol met ruimte voor eigen initiatief
 •     Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband
 •     Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie
 •     Ontwikkelmogelijkheden d.m.v. opleidingen, cursussen, coaching en training on the job!
 •     Personeelsvereniging die af en toe leuke uitjes verzorgt!
   

Wat wij vragen

Wij verwachten het volgende van jou:

 •     Minimaal HBO werk- en denkniveau
 •     Tenminste 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 •     Je zit boordevol creativiteit, hebt een toegankelijke persoonlijkheid en aanpakkersmentaliteit
 •     Je kan zelfstandig werken
 •     Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk
 •     Je vind het geen probleem om beurzen in zowel binnen-als buitenland te bezoeken
 

Over het bedrijf

Sinds 2001 is uitzendorganisatie Looije Verpakkingen B.V. specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit in de dynamische AGF branche. Wij regelen niet alleen professionele vakmensen om groente of fruit te verpakken, maar leveren ook capabele teamleiders om het hele proces te begeleiden. Op deze manier hebben onze opdrachtgevers geen zorgen en staan wij garant voor een betrouwbaar resultaat. Onze aanpak is flexibel en persoonlijk. Door slim organiseren, jarenlange ervaring en innovatieve systemen hoeven wij niet te kiezen tussen snelheid en kwaliteit.
Om verdere groei van Looije Verpakkingen te realiseren en de hoge kwaliteit en servicegraad voor onze klanten te kunnen behouden, zijn we per direct op zoek naar uitbreiding.

Solliciteren

Omdat we vlot willen schakelen hebben we een vaste recruiter in de arm genomen. Paul de Letter werft alle nieuwe collega’s en drinkt als eerste een kop koffie met jou als geïnteresseerde. Hij weet je alles te vertellen over ons bedrijf en de functie. Hij zal het gesprek met je aangaan op een leuke en open manier en je maakt kennis bij WerkTalent in Naaldwijk (onder het genot van een heerlijke kop koffie).

Voor vragen over de functie kan je Paul altijd persoonlijk bellen voor meer informatie. Stuur je sollicitatie door naar pauldeletter@werktalent.com of neem contact op met Paul via 06-47043936.
Hij maakt graag kennis met je en is nieuwsgierig naar jouw talenten!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent