Bijrijder distributie

Opleidingen Basisonderwijs
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Schiedam
Salaris € 1900,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Zit jij het allerliefst in een gave vrachtwagen, met samen met een chauffeur, op de weg? Houd jij van afwisseling en wil je naast het meerijden ook lekker in beweging blijven? LEES DAN VERDER!

Dit ga je doen

Als Bijrijder begint jouw dag op het depot van onze opdrachtgever, waar de te bezorgen bestellingen ingeladen worden in de vrachtwagen. Deze bestellingen bestaan uit zowel food en non food (gekoeld en niet gekoeld). Wanneer de vrachtwagen gereed is en jouw (vaste) Vrachtwagenchauffeur klaarstaat, vertrekken jullie samen om een vaste route te gaan rijden. Het is jouw taak als Bijrijder om samen met de Chauffeur de food en non food producten op de juiste temperatuur te vervoeren in een schone trailer, zonder dat het product beschadigd of vies wordt tijdens het transport. Op bestemming zorg jij dat je met jouw Chauffeur voorzichtig de bestellingen uit de vrachtwagen gaat laden. Eenmaal uitgeladen breng je de bestelling naar binnen middels een rolcontainer. Wanneer de bestellingen zijn afgeleverd bij de klant zorg je samen met je Chauffeur ervoor dat de lege fusten en kratjes, die je retour krijgt, op je rolcontainer klaarstaan om weer in de vrachtwagen geladen te worden.

Een Bijrijder heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar! Je werkt bij een sociale, stabiele werkgever waar ze echt geloven in ‘samen op weg’. Mocht je nu alleen je B-rijbewijs in het bezit hebben, maar wel de ambitie om uiteindelijk de vrachtwagen zelf te besturen? Dat is helemaal geen probleem. Wanneer jij jezelf hebt bewezen, kunnen wij in jou investeren. Dan is er namelijk een mogelijkheid om je C-rijbewijs te behalen.

Onze opdrachtgever voorziet jullie van een prachtige vrachtwagen en modern materieel. Opleidingen zijn te volgen bij hun eigen instructeurs en chauffeurscoaches.

Dit krijg je

 • Bruto maandsalaris tussen de €1900,00 en €2000,00 bruto per maand op basis van een fulltime werkweek (exclusief €0,63 netto TLN toeslag per uur).
 • Een tijdelijk dienstverband. Bij gebleken geschiktheid kans op overname met een vast contract bij de opdrachtgever;
 • Je zal allereerst een proefdag draaien bij de opdrachtgever, indien deze dag een succes was krijg je deze uren uitbetaald;
 • Een flexibele functie op oproepbasis: bepaal je eigen werkdagen;
 • Mogelijkheid om 40 uur per week werkzaam te zijn;
 • Salaris en toeslagen conform de Beroepsgoederenvervoer CAO (TLN). Salarisschaal C;
 • Diverse doorgroei en opleidingsmogelijkheden bij de opdrachtgever;
 • Kans op een vaste Bijrijder naar keuze.
 • Standplaats: Bergschenhoek, werklocaties: Rotterdam/Zoetermeer/Delft/Vlaardingen/Capelle aan den Ijssel/Schiedam/Berkel en Rodenrijs.

Dit ben je

 • Je bent betrouwbaar;
 • Het is voor jou geen probleem om vroeg in de ochtend te starten (tussen 06:00-08:00);
 • Je hebt een representatieve verschijning;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent in staat om fysiek zwaar werk uit te voeren;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer (auto/brommer/fiets) om op eigen gelegenheid naar de opdrachtgever te reizen (woonachtig in een straal van 10 KM max) van Bergschenhoek;
 • Je bent 24 tot 50 uur in de week beschikbaar;
 • Je bent bereid om eens in de 2 tot 4 weken op zaterdag/zondag te werken (dit wordt uiteraard gecompenseerd met een andere werkdag).
 • Je bent binnenkort beschikbaar om te werken. Wanneer de horeca en winkels weer geopend zullen zijn, zullen wij direct mensen nodig hebben. Om ons hierop voor te bereiden, zetten wij de werving voor deze vacature al in gang. Houd hier rekening mee.

Hier ga je werken

In de afgelopen 80 jaar is onze opdrachtgever uitgegroeid tot een landelijk logistiek dienstverlener in de top 20 van Nederland, met meer dan actieve 625 voertuigen. Een echt familiebedrijf met momenteel de derde generatie aan het roer. Van transport tot warehousing, noem het maar op. Onze opdrachtgever is een pionier in de logistieke branche.

Interesse?

Ben jij de geschikte kandidaat? Solliciteer dan direct bij onze logistieke topper: Anja van Hees en vergeet niet je meest recente CV in te voegen. Of stuur een mailtje naar anjavanhees@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent