Automonteur niveau 3 & 4

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Sassenheim
Salaris € 2000,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Voor een unieke opdrachtgever zijn wij opzoek naar niveau 3 en 4 monteurs. Meer weten over de werkzaamheden en de sfeer bij dit bedrijf? Lees dan snel verder!

Over de functie

Je komt te werken in een klein en hecht team van collega monteurs in Warmond met elk een even grote passie voor auto’s. Aan het begin van de dag bespreken jullie gezamenlijk de werkzaamheden door en worden de werkorders verdeeld. Aan welke auto’s je vandaag weer werkt is altijd een verassing, in een universeel garage kom je immers alles tegen, van Mini tot X5! Na het uitvoeren van de werkzaamheden loop je met de klant langs de auto en bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden. Zo loopt de klant nooit met vraagtekens naar buiten en kan jij met een goed gevoel je dag afsluiten!

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie van 40 uur per week;
  • Een vaste baan;
  • Een salaris tussen de €2000 en €2900, afhankelijk van leeftijd, functie en ervaring;
  • Door de grote van de organisatie veel doorgroeimogelijkheden;
  • Mogelijkheid tot het volgen van diverse cursussen en opleidingen;
  • Beschikking over het beste en nieuwste gereedschap.

Wat wij vragen

Naast een positieve, klantgerichte instelling en afgeronde opleiding in de richting van autotechniek zoeken we vooral mensen die veel plezier halen uit het helpen van klanten en sleutelen aan auto’s.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is met 150+ filialen, 1500+ medewerkers en meer dan een miljoen zakelijke en particulieren klanten één van de grote spelers in Nederland. Goede kwaliteit, uitstekende service, klantgerichtheid en lekkere koffie staan hoog in het vaandel!

Solliciteren

Is deze functie jou op het lijf geschreven of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ruben Breukers. Dit kan via onderstaande link of door een mail te sturen naar rubenbreukers@werktalent.com. Liever bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook via 06-44386774!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent