Reachtruckchauffeur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 2500,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Ben jij de vakbekwame reachtruck chauffeur met de nodige ervaring en zoek je een leuke baan in ploegendienst met een mooi passend salaris? Dan is dit jouw nieuwe vaste baan!

Dit ga je doen

Voor dit productiebedrijf ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces voor de inkomende en uitgaande goederen. Samen met de heftruckchauffeurs zorg jij voor duidelijkheid en orde in het magazijn, zodat alles wat binnenkomt snel in de stelling beland en alles wat er uit gaat snel op transport gezet kan worden. Hierbij is kennis van SAP wel een vereiste aangezien wij goed bijhouden wat er in ons magazijn staat. Samen je collega's werk je aan een product wat de wereld over gaat, hun eigen operators maken producten van hoogwaardige kwaliteit. Bij onze klant werk je een klein gedeelte van het jaar in 3 ploegen en daarna in 9 ploegen (6 dagen werken en daarna 3 dagen weekend). Hiervoor word je overigens wel goed beloond!

Dit krijg je

  • Een goed basissalaris met ploegentoeslag;
  • Gezellige werksfeer met fijne collega's;
  • De mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Vast werk.

Dit ben je

  • Ervaring met SAP;
  • De nodige ervaring op de reachtruck;
  • Een echte logistiek medewerker;
Je woont in de regio tussen Breda, Tilburg en Waalwijk.

Hier ga je werken

Dit bedrijf is een productiebedrijf waar ieder jaar duizenden producten gemaakt worden die de hele wereld over gaan. Het bedrijf kenmerkt zich vanwege hun duidelijke communicatie en goede sfeer op de werkvloer.

Interesse?

Op het moment dat je deze full time baan ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf en volgt er daarna nog een 2e gesprek.

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent