(Junior) Teamleider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 100,- tot € 10000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie waarbij je ook veel afwisseling hebt? Lees dan snel verder!

Over de functie

Je werkt als (junior) Teamleider Arbeid samen met de Locatie Manager. Jullie zorgen voor een sluitende arbeidsplanning en een correcte administratie. Je gaat toezicht houden op de kwaliteit van het werk, de uitvoering en de veiligheid van het productieproces. De medewerkers motiveer jij en je creëert een vast team om je heen. Je bent het verlengstuk van wat er in de kwekerij gebeurt en je zorg ervoor dat iedereen weet wat er gedaan moet worden en wat de normen zijn.

We werken in verschillende teams, waar wij de werkzaamheden verdelen. Als (junior) Teamleider Arbeid heb je een afwisselende en zelfstandige functie, waarbij je contact onderhoudt met de Locatie Manager / Teamleider en je voorziet hem van advies. Verder bieden wij binnen deze functie voldoende doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Wat wij bieden

Je komt terecht in een dynamisch bedrijf, waar je het volgende kan verwachten:

  • Fulltime functie met vast werk
  • Salaris passend bij de functie
  • Baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheid
  • Enthousiast team en een prettige werksfeer
  • Moderne en mooie werkomgeving
  • Diverse doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Wat verwachten wij van jou?

  • Passie voor perfectie
  • Full time inzetbaar
  • Leidinggevende skills
  • Goed in zelfstandig maar ook in teamverband werkzaam
Tevens ben je ondernemend, leergierig en heb je ambitie voor de tuinbouwsector.

Over het bedrijf

Voor een moderne kwekerij gespecialiseerd in het telen van trostomaten zoeken we ter uitbreiding van het team op zoek naar een Junior Teamleider. Het bedrijf heeft meerdere teeltlocaties in de regio en de locatie waar je komt te werken is in de Lier (omgeving Westland en in de buurt van Den Haag). Met een groot team wordt met passie voor perfectie gewerkt aan een kwalitatief en lekker product. Duurzaam telen, Innoveren, Klantgericht en Samenwerken zijn de kernwaarden van het bedrijf.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent