Allround Medewerker Productie

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 1650,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een fulltime afwisselende baan in de Tuinbouw? Lees snel verder!

Over de functie

Je komt als allround tuinbouw medewerker werken voor een potplanten kwekerij.

Jouw taken zullen bestaan uit:
  • Oppotten
  • Uitzetten
  • Verzendklaar maken
  • In hoezen

Wat wij bieden

Naast werken bij een kwekerij met ambitie bieden wij jou een fulltime baan, waar je in het seizoen extra kan werken. Je krijgt vast werk met uitzicht op een contract. Qua salaris kun je tussen de €1700 - €1900 bruto per maand verwachten. Tevens krijg je afwisselend werk met mooie planten voor thuis!

Wat wij vragen

Onze nieuwe enthousiaste collega houdt van vroeg opstaan! Je vindt het geen probleem om meer dan 40 uur te werken en je bent bereid om fysiek werk te verrichten. Als jij ervaring in de tuinbouw hebt, is dit mooi meegenomen.

Over het bedrijf

Wij zijn een tuinbouwbedrijf gevestigd in Honselersdijk (in de buurt van Den Haag, Delft en Rotterdam). Wij houden ons dagelijks bezig met het kweken van mooie kamer planten. Wij staan voor kwaliteit en houden daarnaast van gezelligheid. In de toekomst zijn wij van plan om uit te gaan breiden met meerdere locaties.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Semi Güngör. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent