Tekstschrijver / Copywriter

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2200,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Wil jij teksten schrijven voor een uniek maar dankbaar product. Dit ga jij doen voor campagnes, brochures, social media en vakbladen. Samen met een geheel marketing team staan jullie aan het roer van dit wereldwijd TOPbedrijf.

Over de functie

Het schrijven van SEO teksten is jouw op het lijf geschreven. Je bent gedreven, je bent creatief en jij weet elk product te kunnen vertalen naar doelgroepgerichte teksten. Communicatie is dan ook de key. Binnen deze functie als tekstschrijver (content creator / copywriter) heb je meer dan voldoende afwisseling maar ook zeker uitdaging.

Het ene moment ben je bezig om een social media campagne op te zetten en het andere moment ben je een interview aan het geven bij één van de klanten. Uiteraard ben jij ook bezig met het zoeken van de juiste woorden binnen de brochure. Je werkt samen met andere collega’s binnen het content team en schakelt met de vormgevers, (online marketeers) en de marketing manager.

Wat wij bieden

Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving (want geen dag is hetzelfde) en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

 • Een goed startsalaris tussen de €2350 - €3200 euro;
 • Dagdiensten;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een topsfeer vol creatieve collega’s;
 • Wanneer je in dienst komt krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Voordat je in dienst gaat komt er 4,98% ADV vergoeding bovenop je uurloon;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een bedrijf met een zeer dankbaar product wat mensenlevens veranderd;
 • Teamuitjes.

Wat wij vragen

 • Je bent woonachtig in omgeving Zoetermeer, Regio Krimpenerwaard, Schoonhoven, Bergambacht, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam en omgeving ;
 • Aantoonbaar HBO werk- en denkwerk (voorkeur richting journalistiek, media of communicatie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (word en geschrift);
 • Je hebt ervaring met het schrijven van SEO teksten;
 • Kennis van SEA is geen must, wel een pré;
 • Je kunt zelfstandig en creatief te werk gaan;
 • Je bent op zoek naar een stabiele vaste baan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het ontwikkelen van een uniek product voor op de wereldmarkt. Kwaliteit staat bij hun voorop en zij zijn nog steeds een groeiend bedrijf. Met hun sterke fundering en innovatieve oplossingen zijn zij één van de toonaangevende bedrijven binnen hun branche. Het is een prachtig bedrijf waarbij men ook altijd klaar staat voor het personeel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Niet geheel onbelangrijk. Het bedrijf is kerngezond!

Solliciteren

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent