Montage medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Raamsdonksveer
Salaris € 2000,- tot € 2300,- per maand
Direct naar:
Wil jij elektrotechniek en montage combineren en daarmee hulpmiddelen maken die essentieel zijn voor in de zorg?

Over de functie

Als medewerker op de (de)montage afdeling ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het demonteren van verschillende types van hun producten. Hier ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het demonteren van verschillende types van hun goederen. Houd je van afwisseling en variatie in je werkzaamheden? Dan zit je hier goed! Het is geen massaproduct wat zij produceren, maar het zijn telkens andere hulpmiddelen van verschillende merken. Uiteraard staat er voor iedere (de)montage klus een bepaalde tijd, dus je het is wel van belang dat je met deze tijdsdruk om kan gaan. Maar met jouw kennis en kunde moet dit vast geen probleem zijn!

 

Wat wij bieden

Wat hebben we jou te bieden?
  • Salaris tussen de €2000 en €2300 bruto per maand
  • Mooie technische dagdienst functie
  • Je komt terecht in een gezellig en kundig team
  • Reiskostenvergoeding
  • Na een bepaalde periode kans op vast contract bij onze klant

Wat wij vragen

Je bent technisch onderlegd, vooral op het gebied van elektrotechniek. Bij voorkeur heb je ervaring in de hulpmiddelenbranche maar als je bijvoorbeeld thuis veel sleutelt of elektrotechnische kennis in een andere branche hebt opgedaan, zien we ook graag je reactie tegemoet. Daarnaast ben je klantgericht, je weet hoe je de klanten het beste kan helpen en ook hoe je een luisterend oor kan bieden. In de zomermaanden kan het soms wat drukker zijn, daar in wordt enige flexibiliteit van je verwacht qua overwerken. Tijdens hectische momenten weet jij het hoofd koel te houden en voor problemen een juiste oplossing te vinden. Hoe reageer jij bijvoorbeeld wanneer verkeerde onderdelen geleverd en het product morgen afgeleverd moet worden?

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in Raamsdonksveer, dit ligt in de buurt van Breda, Waalwijk of Den Bosch. Onze klant is een grote speler op het gebied van producten die in de zorg worden gebruikt.

Solliciteren

Heb je zin om aan de slag te gaan? Laat van je horen! Reageer dan via de sollicitatie-button, upload je CV en motivatie. Onze opdrachtgever heeft ons gevraagd mee te zoeken in naar een nieuwe medewerker montage. Wij van WerkTalent Altena zijn voorstander persoonlijk contact, daarom nodigen we je graag uit voor een kennismaking (op veilige afstand) bij ons op kantoor. Als we je goed bij onze klant vinden passen qua persoonlijkheid en werkervaring gaan we je voorstellen. Als de klant net zo enhousiast is over jou als wij, nodigen ze je uit voor een sollicitatiegesprek.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent