Hoofd Technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Maasdijk
Salaris € 3500,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Heb je interesse in een compleet machinepark, meerdere vestigingen en technische projecten?

Over de functie

In deze functie wordt je verantwoordelijk voor o.a. het onderhoud aan onze verpakkingsmachines, ons materieel en andere aanverwante apparatuur. Onderhoud en reparaties pleeg jij op een wijze zodat onze klanten hier zo min mogelijk belemmering van ondervinden en een veilige inzet en werking van de machines kan worden gewaarborgd. Dit doel bereik je door het verhelpen van storingen, onderhoud te plegen en het dagelijks uitvoeren van technische controles. Je ondersteunt onze coördinatoren bij eerstelijns onderhoud en je geeft duidelijke instructies hoe problemen kunnen worden voorkomen. 

Daarnaast heb je interesse in het realiseren van technische projecten. Want je wordt ook verantwoordelijk voor nieuwe projecten die wij gezamenlijk met onze klanten opzetten. Daarbij wordt verwacht dat je meedenkt in oplossingen voor de vraagstelling, projecten kunt calculeren en een projectrapportage kan samenstellen en presenteren. Kortom je wordt van A tot Z verantwoordelijk voor de techniek aanwezig in ons bedrijf.

Wat wij bieden

Naast een uitdagende fulltime functie met vast werk bieden wij jou ook het volgende:

 •     Een uitgebreid inwerktraject waarbij je meedraait met verschillende afdelingen
 •     Wij bieden een passend salaris tussen de €3500 - €4000 bruto per maand en goede arbeidsvoorwaarden passend bij jouw kwaliteiten
 •     Een fijne werkplek in een informele werksfeer waar we samen hard maar met veel plezier werken
 •     Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel
 •     Volop doorgroeimogelijkheden, om mee te groeien met de organisatie
 •     Gelegenheid tot het volgen van cursussen, training on the job, coaching en opleiding
 •     Wij hebben een personeelsvereniging die regelmatig leuke uitjes verzorgt
 •     Elke vrijdag sluiten wij de week af in onze gezellige bar (vanwege Corona nu helaas wat minder)

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met relevante werkervaring. Je kunt je vinden in het onderstaande;

 •     Minimaal MBO-diploma, bijvoorbeeld op het gebied van elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde
 •     Aantoonbare technische kennis, zowel mechanisch als elektronisch in de AGF-sector, van geavanceerde sorteer/verpakkingstechnieken
 •     Kennis van de diverse inpakmachines en randapparatuur
 •     Ervaring in projectrapportages
 •     Senioriteit in het zelfstandig uitvoeren van de werkzaamheden
 •     Creatief en een teamspeler
 •     Stressbestendig, full time beschikbaar en flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)

Over het bedrijf

Sinds 2001 is uitzendorganisatie Looije Verpakkingen B.V. specialist in het om- en verpakken van groenten en fruit in de dynamische AGF branche. Wij regelen niet alleen professionele vakmensen om groente of fruit te verpakken, maar leveren ook capabele teamleiders om het hele proces te begeleiden. Op deze manier hebben onze opdrachtgevers geen zorgen en staan wij garant voor een betrouwbaar resultaat. Onze aanpak is flexibel en persoonlijk. Door slim organiseren, jarenlange ervaring en innovatieve systemen hoeven wij niet te kiezen tussen snelheid en kwaliteit.
Om verdere groei van Looije Verpakkingen te realiseren en de hoge kwaliteit en servicegraad voor onze klanten te kunnen behouden, zijn we per direct op zoek naar een Hoofd Technische Dienst.

Op onze diverse locaties in Maasdijk, Poeldijk en Rotterdam hebben wij een gevarieerd modern machinepark gerealiseerd. Als Hoofd Technische Dienst wordt je verantwoordelijk voor de verschillende vestigingen en de aanwezige techniek. Je vaste werkplek wordt op het hoofkantoor in Maasdijk (in de buurt van Den Haag en Delft) maar uiteraard is dit flexibel vanwege de verschillende locaties.

Solliciteren

Omdat we vlot willen schakelen hebben we een vaste recruiter in de arm genomen. Paul de Letter werft alle nieuwe collega’s en drinkt als eerste een kop koffie met jou als geïnteresseerde. Hij weet je alles te vertellen over ons bedrijf en de functie. Hij zal het gesprek met je aangaan op een leuke en open manier en je maakt kennis bij WerkTalent in Naaldwijk (onder het genot van een heerlijke kop koffie).

Voor vragen over de functie kan je Paul altijd persoonlijk bellen voor meer informatie. Stuur je sollicitatie door naar hr@looijeagf.nl of neem contact op met Paul via 06-47043936.
Hij maakt graag kennis met je en is nieuwsgierig naar jouw talenten!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent