Werkvoorbereider (Elektro)

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Gravenzande
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring in een elektrotechnische omgeving en wil je doorgroeien? Lees snel verder!

Over de functie

Je organiseert als Werkvoorbereider alles voor je collega's op de werkvloer ter voorbereiding van alle installatietechnische projecten. Hierbij regel je de werktekeningen, uittrekstaten, materiaal en materieel etc. Dit regel je voor tuinbouwtechnische projecten als de zonnepanelen. Van je werkinstructies worden de monteurs blij en bij een technische vraag weten zij jou te vinden. Verder zit je bovenop deadlines en budgetten.

Voor onze directeur die normaliter de rol van projectleider heeft ben jij de ideale stand-in en onderhoudt je contacten met de opdrachtgever en leveranciers. Regelmatig ga je een klus inspecteren op locatie ter voorbereiding en bij grotere klussen, om de voortgang te bewaken. Zowel voor Smith Tuinbouwtechniek als Smith solar hebben wij grote opdrachten. Maar je draait ook je hand niet om voor kleinere klussen, zowel zakelijk als particulier.

Door collega's worden eventuele storingen in ons dashboard verzamelt. Je vindt het heerlijk om je vast te bijten in storingen. Je gaat zelf bepalen of het nodig is om zelf te gaan kijken wat er aan de hand is of dat je de storingsmonteurs erop af kan sturen.

Wat wij bieden

Je komt te werken bij een bedrijf met ambitie waar wij het volgende bieden:

  • Fulltime job met vast werk
  • Passend salaris
  • Afwisselende taken
  • Gezellig team van enthousiaste collega's
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

Wij zijn op zoek naar een collega met ervaring in een elektrotechnische omgeving. Ook verwachten wij het volgende van jou:

  • MBO opleiding richting Elektro
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en een praktische instelling
  • Bereid tot het volgen van met de functie verband houdende cursussen
  • Ervaring met autocad (pré)

Over het bedrijf

Smith Solar B.V. is gestart met eerst alleen Smith Tuinbouwtechniek B.V. De focus ligt nu voornamelijk op Smith Solar B.V. Wij bevinden ons in ’s-Gravenzande (in de buurt van Den Haag en Delft). Wij zijn gespecialiseerd in groene energie zoals zonnepanelen en zonneboilers. Wij bestaan uit een klein maar hecht team, waarbij collegialiteit vanzelfsprekend is en we elke dag keihard knallen voor onze klanten.

Als je werkt is het wel zo prettig dat je het er naar je zin hebt. Bij Smith gaat dit als vanzelf, een hipsterbar is er niks bij en dat gewoon in het nuchtere Westland. Tegelijkertijd vind je alle gekheid hier alleen op stokjes en wordt er keihard gewerkt.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent