Onderhoudsmonteur Schiphol

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Vast
Standplaats Schiphol
Salaris € 2250,- per maand
Direct naar:
Wil je meegroeien met een succesvol tuinbouwbedrijf? Voor de nieuwe locatie Schenkeveld Schiphol zijn wij op zoek naar een talent met passie voor techniek.

Over de functie

Je bent als onderhoudsmonteur in staat om efficiënt en kostenbewust te werken. Ons proces vraagt om continuïteit en daarom verricht je planmatig het onderhoud met als doel storingen te voorkomen en langdurig gebruik van de technische installaties. Je vindt het belangrijk om altijd een duurzame oplossing toe te passen en je hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime job waarbij je het volgende kan verwachten:

  • Vaste baan
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Enthousiaste collega's
  • Moderne werkomgeving
  • Zelfstandige en afwisselende functie
  • Duurzaam product

Wat wij vragen

Je hebt enige ervaring in de tuinbouw en passie voor techniek. Verder heb je een groot verantwoordelijkheid gevoel en heb je zin om aan de slag te gaan!

Over het bedrijf

Schenkeveld is een modern kasgroenten bedrijf gespecialiseerd in het telen van trostomaten met drie teeltlocaties. Met een groot team wordt met passie voor perfectie gewerkt aan een kwalitatief en lekker product. De vier kernwaarden van Schenkeveld zijn: Duurzaam telen, Innoveren, Klantgericht en Samenwerken. In 2017 zijn zij gestart met de bouw van een nieuwe locatie Schenkeveld Schiphol, omdat schaalvergroting essentieel is. Wat als gevolg heeft dat ze steeds meer medewerkers zoeken. De eerste 11 hectare zijn al gerealiseerd en de komende jaren gaan de overige 44 hectare gebouwd worden. Voor de locatie Schiphol (in de buurt van Amsterdam) zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent