Lader en losser

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Schiedam
Salaris € 1740,- tot € 1930,- per maand
Direct naar:
Ben jij fysiek sterk en draai je je hand niet om voor laad en los werkzaamheden? Heb jij daarnaast ervaring als loods medewerker en beschik je over eigen vervoer? Reageer dan snel!

Over de functie

Hoe ziet jouw dag als lader/losser er uit?

In de functie van lader/losser verricht jij allerlei werkzaamheden in het magazijn/de loods. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van trucks en containers en je zorgt dat zendingen voor transport/belading op tijd en correct klaar staan. Ook ben jij verantwoordelijk voor de zendingen welke binnenkomen en uiteraard controleer jij deze zendingen op juistheid. Bij een foute zending grijp je tijdig in zodat meerdere fouten voorkomen kunnen worden. Naast deze werkzaamheden help je je collega’s waar nodig en houd je je bezig met overige loods werkzaamheden.

Deze fulltime functie verricht je in zowel dag- als nachtdiensten, zo werk je de ene week dagdienst en de week daaropvolgend in de nachtdienst, in het weekend ben je over het algemeen gewoon lekker vrij.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever heeft je heel wat te bieden:

 • Een bruto maandsalaris tussen de €1.740 en €1.930 o.b.v. 40 uur p/w. (exclusief toeslagen)
 • Werken in ploegendiensten in de vorm van 'week op - week af'
 • Reiskostenvergoeding
 • Vast werk (fulltime) met uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever
 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
 • Nachtdiensten en overuren tegen 125%
 • Een actieve feestcommissie (uitjes, sinterklaas & kerst)

Wat wij vragen

Onze opdrachtgever vraagt het volgende van je:

 • Aantoonbare werkervaring met laden en lossen
 • Eigen vervoer (auto)
 • De wil om te werken in ploegendiensten (dag/nacht)
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent fysiek sterk en betrouwbaar

Over het bedrijf

Wie onze opdrachtgever precies is, houden wij nog even voor je geheim maar om toch je interesse te wekken geven wij wel alvast enige informatie prijs. Onze opdrachtgever is namelijk een specialist in het importeren, exporteren en opslaan van allerlei producten. Zo lossen (importeren) en laden (exporteren) ze allerlei zendingen vanuit en naar heel Europa. Zendingen die middels containers en trailers vervoerd worden over de weg en over het water. Daarnaast is men tevens gespecialiseerd in de opslag van ADR-goederen. Dat onze opdrachtgever een grote speler is mogen duidelijk zijn, dit kan ook niet anders met meer dan 30.000m2 aan opslagmogelijkheden, een eigen 'distri-park' en het zeer kundige en ervaren personeel. Onze opdrachtgever is gevestigd in de haven van Rotterdam. Zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Den Haag, Midden-Delfland, Westland, Vlaardingen, Schiedam en alle omliggende steden/dorpen.

Solliciteren

Ben jij dé lader/losser medewerker die wij zoeken?
Solliciteer direct via de rode sollicitatie button, voeg hier je meest recente cv en een eventuele motivatiebrief bij zodat wij direct met je sollicitatie aan de slag kunnen. Heb je vragen? Bellen of mailen mag! Je kunt ons bereiken op nummer 070-3085353 of via denhaag@werktalent.com. Kom je in aanmerking voor de functie? Dan zullen wij met jou een (telefonische) intakegesprek inplannen. Waarin we samen de functie doornemen en uiteraard jou willen leren kennen!.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent