Tekenaar/ Werkvoorbereider

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2500,- tot € 3200,- per maand
Direct naar:
Ben jij een ambitieuze tekenaar/ werkvoorbereider? dan hebben wij een uitdagende fulltime functie bij een prachtig bedrijf in de luchtvoersystemen.

Over de functie

Als tekenaar/ werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor het hele project! Je start met het inmeten op locatie. Zo vergaar jij alle nodige informatie zoals maatvoering, leidingwerken en afmetingen en breng jij alles in kaart. Terug op kantoor? Met jouw inmeetrapport ga je aan de slag en teken je het project uit in Autocad/Stabicad. Jij bent verantwoordelijk voor het maken van werktekeningen welke de monteurs gebruiken in de buitendienst. Daarnaast bestel je de benodigde materialen voor het installatiewerk en overige componenten die komen kijken bij het project zodat het werk niet stagneert. Dus beschik jij over de juiste vaardigheden om complexe informatie duidelijk weer te geven en over te brengen, kan je nauwkeurig en planmatig werken? Dan is deze functie perfect voor jou!!

Wat wij bieden

Naast een mooie baan in de installatietechniek mag je rekenen op een salaris tot de € 3200,- per maand. Daarnaast kan je rekenen op:

  • Vaste baan met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Werken bij één van de betere werkgevers in de regio.
  • Diverse ontwikkel en doorgroei mogelijkheden.
  • Leuke borrels!

Wat wij vragen

Om de technische functie van Werkvoorbereider/tekenaar te kunnen vervullen, is het prettig om affiniteit te hebben met installatietechniek. Daarnaast heb je:

  • MBO installatietechniek, Werktuigbouwkunde of Klimaattechniek.
  • Enige ervaring met AutoCad en of StabiCAD.
  • Goede beheersing van Microsoft Office.
  • Bij voorkeur enige ervaring met werkvoorbereiding
  • In het bezit van een B rijbewijs
  • Woonachtig in de regio Sliedrecht, Gorinchem, Leerdam.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een organisatie met verschillende afdelingen welke voorzien zijn van moderne apparatuur. Ze investeren in materiaal en zorgen voor de juiste gereedschappen. De projecten welke gemaakt worden variëren enorm in hoeveelheid en formaat.

Solliciteren

Is deze fulltime baan als tekenaar/ werkvoorbereider echt iets voor jou? Of heb je nog vragen? Bel of app dan naar: 06-83579138 of stuur een mailtje: thijstlam@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent