Hulpmonteur

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Beuningen Gld
Salaris € 1800,- tot € 2100,- per maand
Direct naar:
Wil jij alles leren over het vak van plaatsen van dakkappellen, kozijnen en deuren? Dan is dit een mooie kans voor jou!

Over de functie

Als hulp/leerling monteur werk je samen met twee collega's waarvan je de fijne kneepjes van het vak kan en mag gaan leren. Voordat je de specifieke werkzaamheden onder de knie hebt, ben je uiteraard wel een tijdje onderweg maar jij wilt juist de tijd krijgen om iets te leren! Vanuit deze functie krijg je dan ook mooie kansen om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige vakman.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Nadat je fris en fruitig bent opgestaan, maak jij jezelf klaar om naar het werk te gaan. Je hebt er zin in, weer een dag om nieuwe dingen te leren! Je vertrekt ruim op tijd van huis, want jij houdt er niet van om te laat te komen. Eenmaal op het werk aangekomen, pak je een bak koffie en bespreek je met jouw collega's de planning door. De planning is besproken en duidelijk, dus hup de werkbus in!

Jullie komen aan bij de eerste opdracht; jullie gaan een op maat gemaakte deur plaatsen. Terwijl jouw collega's bezig zijn met het plaatsen van de deur ondersteun jij hen waar nodig en stelt ondertussen wat vragen zodat jij weer wat kennis op kan doen. De klus is geklaard en gaan door naar de volgende klant. Onderweg begint het te regenen, maar dat maakt jou niks uit. Jij kan wel tegen een natte en koude neus. Bij de volgende klus mag je zelf ook werkzaamheden verrichten en je merkt dat het steeds beter gaat. Met een voldaan gevoel stap je dan ook weer de werkbus in en bespreekt met jouw collega's wat goed ging en wat jouw leerpunten zijn.

Met jouw koude en natte neus kom je na een leerzame werkdag weer aan op de werkplaats. Om weer wat op te warmen staat er een heerlijk beker warme chocolademelk voor je klaar. En dan op weg naar huis.. Je kan niet wachten om thuis te vertellen over de mooie klussen van vandaag en om een lekkere warme douche te pakken ;)

Wat wij bieden

 • Je komt terecht in een warm familiebedrijf waar mooie ontwikkelkansen liggen!
 • Interne opleiding
 • Een fulltime functie
 • Tijdelijk contract met uitzicht op vast
 • Salaris €1800 - €2100, afhankelijk van ervaring. Bij goed functioneren kan je mooie stappen zetten in het salaris
 • Gezellige vrijdagmiddag borrel met heerlijke snacks.

Wat wij vragen

 • Je bent handig en hebt dan ook twee rechterhanden
 • Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met technisch buitenwerk, zoals bouwmedewerker of in de steigerbouw
 • Weer of geen weer; de buitendienst gaat gewoon door. Jij bent dan ook niet bang voor kou en regen
 • Jij hebt een echte werkmentaliteit; oftewel jij kijkt liever naar hoe jouw collega's het werk uitvoeren dan op jouw telefoon. Ook zorg jij ervoor dat je op tijd bent.
 • Je bent in het bezit van VCA of bereid om deze op korte termijn te halen

Over het bedrijf

Je komt te werken voor een mooi, groeiend familiebedrijf waar nu zo'n 30 werknemers in dienst zijn. Deze organisatie in omgeving Nijmegen investeert veel in zijn werknemers en biedt mooie leerwerkplekken.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een hulpmonteur in handen gelegd van WerkTalent Nijmegen

Het eerste gesprek zal daarom met mij of mijn collega's van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Het kan zo zijn dat als je nu solliciteert volgende week een vaste baan hebt met uitzicht op een vast contract. Vooral in deze bizarre tijd, wil je niets liever dan vastigheid. Dit kan ik JOU! bieden. Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: romanavanerp@werktalent.com of 06–13240667

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent