Allround Productiemedewerker

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 2100,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Heb jij 2 rechterhanden? Ben je een logistiek persoon? Ben je gedreven, betrokken en inspireer je mensen. Je komt je afspraken na, werkt samen en je bent wie je bent? Productiewerk is wat jij graag doet! Wacht niet en solliciteer direct!

Over de functie

Ben jij die gemotiveerde productiemedewerker die graag met zijn handen wil werken. Binnen de functie is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kun je op de werkvloer veel leren. Er wordt gewerkt in 2 ploegen op verschillende afdelingen. Je kunt bijvoorbeeld werkzaam zijn op de afdeling inpak. Hier komen alle producten voorbij die we in de productie maken van Multiplex Spaanplaat met een HPL toplaag tot massief houten massiefkunststofproduct met handelsnaam Sima core. Aan de hand van een productietekening worden de bladen gecontroleerd op afmetingen, kwaliteit en worden ze voor inpak schoongemaakt. Dit doe je samen met je collega’s van de eindcontrole.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar mensen die al enige ervaring hebben met houtbewerking of gemotiveerd zijn om dit leren. Jij maakt hier bladen die niet geheel door machines gemaakt kunnen worden en waar handwerk en werken met handmachines dagelijks een belangrijke rol spelen.

Wat wij bieden

 • Een goed salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring van ca. €2.100,- tot €2.600 bruto per maand (inclusief toeslagen)
 • Full time baan met uitzicht op een vast contract!
 • Informele werksfeer binnen een innovatieve organisatie!
 • een goed pakket arbeidsvoorwaarden waaronder 24 verlofdagen, 5 ADV dagen, een goede
  pensioenvoorziening!
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden!
 • Je komt te werken bij een bedrijf waarbij continuïteit, kwaliteit, innovatie, werkgelegenheid en duurzaamheid hoog in het vaandel staan!

Wat wij vragen

 • Je bent bereid om in 2 - ploegen te werken en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit!
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring binnen een productiebedrijf of een soortgelijk vakgebied!
 • Je hebt gevoel voor techniek, en je kan van een technische tekening lezen!
 • Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel!
 • Je bent een echte teamplayer die daarnaast goed zelfstandig kan werken!
 • Je werkt graag met je handen en je bent gemotiveerd om het vak te leren!
 • Je hebt ervaring om te werken in de productie en in het magazijn!
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen/Wijchen/Cuijk/Malden/Elst

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een succesvolle en sterk groeiende producent en leverancier van (maatwerk)keukenwerkbladen en keukenaccessoires. Onze organisatie telt ca. 450 medewerkers met rond de 135 miljoen euro omzet. In Nederland beschikken we over 4 productielocaties. Je bent voornamelijk in het magazijnhal bezig.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de zoektocht naar een Productiemedewerker in handen gelegd van WerkTalent Arnhem.

Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken dan jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure. Het kan zo zijn dat als je nu solliciteert volgende week een vaste baan hebt met uitzicht op een vast contract. Vooral in deze bizarre tijd, wil je niets liever dan vastigheid. Dit kan ik JOU bieden! Dus wil jij meer weten over deze functie? Ben jij nieuwsgierig? Schroom niet en neem contact met mij op!

Bel, mail of WhatsApp: kevingroenen@werktalent.com of 06–45205394.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent