Monteur Meet & Regeltechniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats 's-Hertogenbosch
Salaris € 3000,- tot € 3750,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een afwisselende functie als monteur!

Over de functie

Als Monteur Meet- en Regeltechniek ben je verantwoordelijk voor het installeren en inbedrijfstellen van meet- en regelapparatuur en het extern monteren en aansluiten van de elektrotechnische installaties. Je test de werking van de gehele elektrotechnische installatie  en regelsystemen en je voert de laatste tests uit samen met de programmeur van de software.

Wat wij bieden

Een baan bij een onderneming die behoort tot een succesvol internationaal bedrijf dat is uitgegroeid tot één van ‘s-werelds grootste dienstverleners op het gebied van afvalwaterbehandeling, recycling en afvalinzameling
passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (klein metaal). Wij stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers door middel van cursussen en opleidingen.

Wat wij vragen

Ben jij de technische topper die wij zoeken? Bepaal het zelf!

Woonachtig in de omgeving van Breda, Tilburg of Den Bosch.
MBO diploma richting elektrotechniek.
Flexibele instelling en een gezonde dosis werkethos.
Enkele jaren relevante werkervaring.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
Je bent in bezit van een geldig rijbewijs en een VCA-diploma.
Verder heb je de bereidheid tot het volgen van cursussen en opleidingen en tot het draaien van 24/7 storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Over het bedrijf

Het betreft een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetrische-systemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Van advies en ontwerp tot realisatie en beheer. Met circa 35 medewerkers gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit binnen onze projecten en hebben we door onze kennis en ervaring een vooraanstaande positie behaald op de Nederlandse markt.

Solliciteren

Stuur je cv en ik neem binnen enkele dagen contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent