Betontechnoloog Laborant

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Nijmegen
Salaris € 3000,- tot € 5000,- per maand
Direct naar:
Ben jij de betontovenaar die wij zoeken?!

Over de functie


Als betontechnoloog ben jij de tovenaar die samen met de bedrijfsleiding en de laborant de perfecte samenstelling voor onze bestratings bouw producten in elkaar brouwt. Er valt heel veel over deze mooie, fulltime baan te schrijven, maar als jij kennis van betonsamenstellingen hebt kun je je hier naar hartelust uitleven door de veelvoud aan producten en de continue ontwikkeling in kwaliteit, milieu en machinepark!

Wat wij bieden

We bieden een veelzijdige baan in een vast dienstverband bij een bedrijf waar je nooit stil staat, waar jouw inbreng gewaardeerd wordt en waar jij de basis voor alle producten legt.
Het salaris ligt tussen de € 3.000,- en € 5.000,- en de arbeidsvoorwaarden zijn daarbij ook erg goed.

Wat wij vragen

We zoeken een kandidaat die bekend is met betonsamenstellingen en kundig genoeg is om voor diverse nieuwe toepassingen en producten de juiste samenstellingen te vinden. Je moet houden van ontwikkeling en groei, dan is deze baan jou op het lijf geschreven.

Over het bedrijf

Beton en stenen, dat is waar wij warm van worden. We maken prachtige producten en onze productielocatie ligt op een schitterende plek te midden van Utrecht, Den Bosch, Oss, Nijmegen en Arnhem, aan het water. Vanuit WerkTalent spreken we graag veel meer bijzonderheden van het bedrijf met je door, wanneer we in contact komen om jouw sollicitatie te bespreken.

Solliciteren

Om te solliciteren kun je reageren via de sollicitatie-knop. Voor vragen of opmerkingen kun je via e-mail, whatsapp of telefoon contact opnemen met Joon de Berg via joondeberg@werktalent.com of 06-13189847. Laat deze kans niet lopen!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent