Leerling Glaszetter

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wil je graag voor een mooi Tilburgs bedrijf werken en een opleidingstraject aan gaan voor als ervaren glaszetter? Dan is onze opdrachtgever per direct op zoek naar jou!

Over de functie

In de eerste periode werk je samen met een collega die je het mooie vak gaat leren van glaszetter. Je gaat leren om het glas te repareren, onderhouden en te zetten. De functie is ontzettend afwisselend en je weet nooit wat de dag gaat brengen/. Ook de klanten variëren ontzettend, van een kleine tussenwoning tot een gigantische villa en van de Efteling tot de Mediamarkt. Na deze inwerkperiode krijg je een eigen bus en ga je zelfstandig naar alle klanten in de omgeving van Tilburg.

Wat wij bieden

  • Na een korte uitzendperiode krijg je een vaste aanstelling bij de klant
  • Interne opleiding tot jij een volwaardige zelfstandige glaszetter bent
  • Een fulltime baan
  • Een mooi salaris waar je nog veel stappen in kan maken
  • Elke donderdag ontvang jij jouw salaris
  • Een gratis fitness abonnement via WerkTalent bij een moderne gym die 24/7 geopend is

Wat wij vragen

  • Je bent technisch, representatief en in bezit van een rijbewijs
  • Je bent communicatief vaardig en fulltime beschikbaar
  • Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de 24 uurs service. Vanzelfsprekend wordt dit goed doorbetaald en je krijgt gemiddeld 2/3 meldingen per dient
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg, Waalwijk, Breda of Den Bosch

Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat al ruim 30 jaar en is een gevestigde naam in de regio. Ze werken voornamelijk voor verzekeraars en in de regio een van weinige met alle certificaten. Sinds december zijn ze verhuisd en hebben nu een prachtig bedrijfspand wat van alle gemakken is voorzien.

Solliciteren

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging in Tilburg of telefonisch plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! In dit gesprek bespreken we de functie en het bedrijf, maar ook jóuw wensen en ambities. Dat is tenslotte ook belangrijk!

Als dat van deze vacature is, plannen we een afspraak in en begeleiden we het verdere proces van A tot Z.

Ben je enthousiast geworden van de bovenstaande vacature en wil je meer weten? Bel, mail of stuur een WhatsApp naar Marit: 06-13 99 60 27 | maritschalken@werktalent.com en dan zien wij elkaar snel!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent