Junior transport planner

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Giessen
Salaris € 2000,- tot € 2900,- per maand
Direct naar:
Krijg jij energie van het optimaal inplannen van routes, aansturen van de chauffeurs en snel schakelen? Word dan transportplanner in Poederoijen.

Over de functie

Als transport planner ben jij verantwoordelijke voor de logistieke tak binnen de organisatie.
Wanneer er een silo leeg is belt de klant op, waarna de vulling in de planning gezet moet worden. Alle orders die voor 12:00 binnenkomen horen de volgende werkdag uitgeleverd te worden. Het is aan jou als transportplanner de taak om te zorgen dat dit goed verloopt. Je bent dan ook verantwoordelijk voor meerdere planningen en moet ervoor zorgen dat je je prioriteiten leert kennen en alles goed verloopt.

Wat zoeken wij in jou:
• Je bent stressbestendig en maakt geen overhaaste beslissingen wanneer er het een en ander tegen zit, maar je zorgt ervoor dat jou planning zo gemaakt is dat je hier flexibel mee om kan gaan.
• Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, je gaat pas naar huis als het werk klaar is. Je bent dus flexibel met de planning maar ook met je eigen werktijden.
• Multi-tasken zit jou in het bloed! Je belt, mailt en schakelt zonder problemen tussen de chauffeurs, klanten en sales afdeling.
• Je moet sterk in je schoenen staan. Er word altijd zoveel mogelijk rekening met iedereen gehouden, maar je kan niet altijd iedereen tevreden houden (m.u.v. de klant) als dat ten koste van efficiëntie gaat.
• Je hebt één iemand onder je werken, deze persoon houdt zich bezig met de handtoevoegingen. Het gros van de producten die als bulk geleverd moeten worden hebben een vorm van handtoevoeging (kleuren, hulpstoffen etc.). Het is aan jou om te zorgen dat de persoon voor de handtoevoeging de juiste lijsten heeft, al zijn grondstoffen beschikbaar zijn en dat deze een normaal dag schema heeft (op tijd pauze, op tijd naar huis etc.)

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie als transportplanner binnen een toffe organisatie
  • Je krijgt een marktconform salaris van boven de 2000,- euro bruto per maand
  • Je krijgt een reiskostenvergoeding van maximaal €2,50 per dag
  • Je komt te werken in een zelfstandige en flexibele omgeving
  • Bij goed functioneren maak je kans op vast werk voor onbepaalde tijd

Wat wij vragen

  • Je bent zelfstandig, stressbestendig en flexibel
  • Je kan mensen goed aansturen & hebt leiding gevende kwaliteiten.
  • Je bent ervaren op het gebied van planningen maken
  • Je hebt Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je hebt tactisch inzicht & kan goed multitasken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gespecialiseerd in de productie van diverse soorten droge bouwstoffen, is gevestigd in het Gelderse dorp Poederoijen, gelegen in de driekhoek tussen Tilburg, Gorinchem en Zaltbommel. Ze werken met een klein, bevlogen en enorm betrokken team dagelijks aan het succes van de vestiging. Je ervaart de voordelen van een kleine organisatie maar maakt onderdeel uit van een internationaal gerenommeerd bedrijf.

Solliciteren

Zie jij deze vacature en denk jij? Dit is iets voor mij? Bel mij dan snel op.

De werving gaat via het uitzendbureau WerkTalent, dit betekent dat jij eerst bij ons op de vestiging langs komt om kennis te maken. Is de vacature wat jij zoekt en denken wij dat er een match is? Dan ga jij voorgesteld worden bij onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever zal dan zo snel als mogelijk reageren of ze je willen uitnodigen voor een kennismaking.

WerkTalent zal voor jou de gesprekken inplannen en zorgt dat jij weet waar ze je verwachten en naar wie je mag vragen. Is het gesprek goed gegaan en mag jij beginnen bij je nieuwe werkgever? Gefeliciteerd! WerkTalent zal ervoor zorgen dat er contracten gemaakt worden zodat dit allemaal geregeld is. Krijg jij rechtstreeks een contract bij de opdrachtgever? Dan mag je bij de opdrachtgever langs om je contract te tekenen.

WerkTalent is altijd bereikbaar om jou te helpen bij vragen of om jou aan een leuke baan te helpen!

Bellen of appen kan naar 06-19034538 of mail naar: roellafeber@werktalent.com.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent