Orderverzamelaar

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Gouda
Salaris € 2000,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Jij bent verantwoordelijk voor de bestellingen en hier staan mooie verdiensten tegenover. Jaar op jaar wordt dit prachtige familiebedrijf verkozen tot de beste uit hun vakgebied.

Over de functie

Het bedrijf maakt en levert verse producten voor hun eigen franchise en levert door heel Nederland. Dit houdt in dat er elke dag orders binnen komen en geleverd moeten worden. Als orderpicker / logistiek medewerker ga je aan de slag in de koeling/vriezer en controleer je de THT van de producten en vink jij je orders stuk voor stuk af. Hiernaast ben jij verantwoordelijk dat de juiste items terecht komen bij de juiste filialen.
Uiteraard controleer je naast het laden en lossen je de kwaliteit van de uitgaande goederen. Tevens kan je (als je er voor open staat) op meerdere afdelingen worden ingezet waardoor je all-round te werk kan gaan.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende functie met veel afwisseling binnen een groeiend en vooruitstrevend bedrijf !
 • Elke dag een vers gegrilde lunch met al je collega's
 • Ruimte voor zelfontplooiing
 • Flexibele werkdagen in overleg met jou (ma-za)
 • Je komt te werken in een dynamische omgeving binnen een warm familiebedrijf!;
 • Een startsalaris tussen de €2000 en €2200 bruto per maand;
 • Eventuele certificaten voor de heftruck en/of reachtruck zijn via het bedrijf te behalen;
 • Borrels, teamuitjes;

Wat wij vragen

 • Je komt uit omgeving Waddinxveen, Hazerswoude, Boskoop, Gouda en omgeving;
 • Je bent bereid om je beste been voort te zetten en wil graag doorgroeien in de logistiek.
 • Je werkt nauwkeurig en bent gericht op kwaliteit;
 • Fulltime beschikbaar en op zoek naar een vaste baan.

Over het bedrijf

Bij dit gave bedrijf in de buurt van Waddinxveen zijn ze opzoek naar een sociaal persoon die elke dag met een glimlach op zijn werk verschijnt. Ze lunchen hier elke dag een vers gemaakte lunch met zijn allen in hun gaaf ingerichte kantine, zo hebben zo onder andere een tafelvoetbal en vinden zij het teamgevoel erg belangrijk.
Het is een hip en gaaf bedrijf dat zich sinds een paar maanden heeft gevestigd in een nieuwe loods.

Ze zijn opzoek naar een een enthousiast en leergierig persoon dat zich wilt gaan verdiepen in de logistiek. Zo werkt hun magazijn chef al 45 jaar voor dit bedrijf. Dit zegt wel iets over de sfeer en hij zij omgaan met hun personeel.
Solliciteren

Solliciteren
Het eerste (kennismaking)gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden. Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar Jeroensonneveld@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 06-13499578.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent