Lasser Metaal / Kasconstructies

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Poeldijk
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Mooie diverse projecten, waardoor de werkzaamheden nooit hetzelfde zijn. Wil jij je verder ontwikkelen, binnen een organisatie die groei stimuleert? Informeer dan snel.

Over de functie

In deze functie verricht je laswerkzaamheden op de afdeling kasconstructies. Je wordt onder andere ingezet voor het lassen van de meest uiteenlopende stalen kassenbouw materialen. Je werkt veelal in teamverband en je werkzaamheden bestaan uit boren, zagen, snijden, samenstellen en lassen van stalen profielen. 
Aan de hand van productietekeningen werk je aan de meest uiteenlopende onderdelen.
De werkzaamheden voer je uit in ons uitgebreid machinepark, die ook beschikt over lasrobots.
Kortom een mooie uitdagend takenpakket en genoeg werkzaamheden om je als lasser op te focussen.

De opties als een constructiebankwerker en lasser zijn volop! Wil jij niet dagelijks dezelfde werkzaamheden uitvoeren en vindt jij het belangrijk om uitgedaagd te worden in je takenpakket? Wij zijn op zoek naar ijzersterke vakmannen/vakvrouwen met ambitie!

Wat wij bieden

Buiten een werkomgeving die jou stimuleert je verder te ontwikkelen én dit bij een organisatie waarbij je kan doorgroeien in jouw functie, bieden wij jou het volgende:

  • Vast werk van 38 uur per week
  • Salaris tussen €2000 en €2500, afhankelijk van ervaring
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal & Techniek
  • Team van ervaren en geschoolde collega's om op terug te vallen
Wil jij een vaste baan, waarbij je jouw kwaliteiten kan uiten en uitbreiden? Informeer snel bij WerkTalent voor de mogelijkheden.

Wat wij vragen

Wat neem jij mee als onze nieuwe lasser?

  • Afgerond VMBO opleiding metaaltechniek / MBO2+ opleiding richting metaalbewerker / constructiebankwerker
  • Lasdiploma MIG/MAG NIL niveau 1
  • Gezonde werkhouding en communicatieve vaardigheden
Aangezien onze productielocatie met kantoor zich in het Westland bevindt, is het belangrijk dat je woonachtig bent in Regio Westland en/of omstreken en je beschikt over jouw eigen vervoersmiddel.

Over het bedrijf

We zijn een toonaangevend bedrijf in de productie van onder andere stalen kasconstructies, slimme aluminium kasdek-, kasgevel en kasverwarmingsystemen, stapelwagens (veilingkarren) en mobile kweektafels.
Met onze locatie in het Westland (in de buurt van Maassluis/Den Haag) hebben we een prominente plek waar we onze producten voor de tuinbouwsector kunnen door ontwikkelen. Samen met meer dan 175 vakkundige technische mensen werken wij dagelijks aan deze mooie productie, afgestemd op de wensen van de klant.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent