Medewerker Technische Dienst

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats De Lier
Salaris € 2000,- tot € 2750,- per maand
Direct naar:
Ben jij ook wel bekend als Pietje Precies en ben jij zowel mechanisch als elektrotechnisch onderlegd? Dan komen wij graag met jou in contact!

Over de functie

Als technische dienst medewerker, maak je deel uit van ons huidige team TD, die bestaat uit 3 monteurs en onze Manager Techniek. Samen zetten wij ons in bij de diverse kwekerijen in omgeving Westland en omstreken. Grotendeels van deze locaties zijn (gedeeltelijk) geautomatiseerd en de kwekers richten zich op de voortgang van de bedrijfsprocessen en de optimalisatie van de bestaande technische situaties en installaties.

Aangezien je op verschillende locaties werkzaam bent, zijn de werkzaamheden divers. Dit kan variëren van kleinschalige reparaties aan de kas tot aan de grote storingen aan het machinepark. Het is aan ons team Technische Dienst om zo efficiënt en bewust mogelijk de kassen/machineparken te onderhouden en te professionaliseren.

Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme. Om ons team zo compleet mogelijk te maken zijn wij op zoek naar een allround monteur die ook verstand heeft van elektro. Zodoende kunnen wij elkaar goed aanvullen en onderwijzen op ons vakgebied. Jouw werkzaamheden lopen dan ook uiteen van mechanisch, elektotechnisch tot aan onderhoud.

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 uur en 17:00 uur. Je draait bij ons GEEN storingsdiensten, maar het kan wel voorkomen dat er bijvoorbeeld op een zaterdag een klus afgemaakt moet worden.

Wat wij bieden

Als Technische Dienst medewerker, krijg jij bij onze organisatie een jaarcontract met fulltime dienstverband (38 uur). Je salaris hangt af van jouw ervaring, maar je kunt rekening houden tussen €2500 en €2800, ook krijg je bij ons 25,5 vakantiedagen! Het is een functie met een afwissend takenpakket met veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Tevens rijdt je in een auto van de zaak en krijg je naast je werktelefoon ook een tablet mee!

Wat wij vragen

Onze nieuwe collega is in het bezit van een MBO diploma, in de richting van mechatronica/werktuigbouwkunde (WTB). Je hebt recente werkervaring op zowel mechanisch als elektrotechnisch gebied. Aangezien je bij diverse kwekers over de vloer komt, is het genoodzaakt je rijbewijs B te hebben. Je bent up-todate met betrekking tot de nieuwste technieken in onze branche én naast je eigenschappen van "Pietje Precies" is punctualiteit van belang.

Over het bedrijf

Wij zijn een organisatie in het Westland (in de buurt van Delft & Maassluis) die nauw samenwerkt met allemaal verschillende kwekerijen in het Westland en de omstreken hiervan. Voor onze afdeling Technische Dienst, die momenteel bestaat uit 4 toppers, zijn wij op zoek naar versterking van het team. Je wordt onder ander ingezet op de verschillende locaties zowel in de Lier als in Schipluiden.

Leuk om te weten: Aangezien je bij verschillende kwekerijen over de vloer komt, rijdt je in een auto van de zaak!

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Ernst Gram. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent