Technisch medewerker Metaal

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Kwintsheul
Salaris € 2600,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar een technisch medewerker bij een metaalbewerkingsbedrijf, heb jij minimaal een MBO2 opleiding in de richting van techniek behaald & wil jij fulltime aan de slag en een mooie toekomst opbouwen?

Over de functie

Als fulltime profielbewerker kom je te werken met de diverse moderne machines om metaalbewerking mee te kunnen verrichten. Je zal komen te werken op de profielbewerking afdeling en je gaat je bezig houden met het produceren van orders voor de metaal constructiewerken. Daarbij maak je gebruik van verschillende technieken zoals bijvoorbeeld boren, knippen, ponsen, zetten.
Jouw werk bestaat het fabriceren van de verschillende orders op de afdeling. Na een goed en uitgebreid inwerktraject ben jij in staat om zelfstandig en probleemoplossend te werken en in de toekomst kan je zelfstandig de machines bedienen. We zoeken iemand die al enige ervaring heeft met het bewerken van aluminium profielen voor de tuinbouwsector.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste baan, met uitzicht op een contract bij onze organisatie. Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week, van maandag tot vrijdag. Onze werktijden zijn van 07:00 uur tot 16:00 uur en op de vrijdag tot 15:00 uur. Qua salaris kun je denken tussen €1750 - €2450 bruto per maand, afhankelijk van de ervaring die jij met je mee brengt. Wij zijn een groeiende organisatie en beschikken over een moderne kantine. Het betreft een veelzijdige functie met een uitdagend en afwisselend takenpakket, er zijn diverse interne en externe mogelijkheden om je te ontwikkelen.

Wat wij vragen

Om deze rol zo goed mogelijk te kunnen vervullen zijn wij op zoek naar naar een collega met een afgeronde technische opleiding (metaalbewerking, plaatwerker). Je hebt recente werkervaring in de rol van profielbewerker en/of constructie medewerker. Het belangrijkste is dat je er zin in hebt en dat je woonachtig bent in regio Westland, en/of omstreken ervan (Delft, Den Haag).

Over het bedrijf

Wij zijn een groeiend metaalbewerkingsbedrijf in het Westland (in de buurt van Den Haag/Delft/Rotterdam). We houden ons onder andere bezig met het vervaardigen van profielen voor kozijnen en deuren, kassystemen, schermprofielen en gootbakken. Het bedrijf bestaat uit 8 medewerkers op kantoor en ongeveer 40 medewerkers in de productiehallen. We zijn enorm groeiende en op zoek naar uitbreiding !

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent