Assemblage medewerkers

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Eindhoven
Salaris € 2300,- per maand
Direct naar:
Heb jij affiniteit met assemblage en ervaring in de techniek? Dan hebben wij een hele leuke zelfstandige functie voor jou waar ruimte is voor eigen initiatief en bij een opdrachtgever waar jouw verbetervoorstellen gewaardeerd worden!

Over de functie

Je gaat starten bij dit van oudsher familiebedrijf op de assemblagelocatie. In deze uitdagende en zelfstandige functie van productiemedewerker bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het assembleren van draad- en kabelbomen. Je produceert kwalitatief goede producten volgens specificaties, binnen de gestelde tijden en in de juiste hoeveelheden. Het programmeren en juist instellen van de machines en kostbare gereedschappen is voor de kwaliteit van essentieel belang. En om de kwaliteit te waarborgen voer je tussentijdse kwaliteitscontroles uit.

Wat wij bieden

Je komt terecht in een organisatie die ook van aanpakken weet. Daarnaast mag je het volgende verwachten:
  • Het betreft een fulltime baan (38u) met uitzicht op een vast dienstverband
  • Je krijgt een gedegen training op de werkvloer voor het assembleren van de producten die zowel met de hand als op de machines worden vervaardigd
  • Je maakt deel uit van een gedreven groep aanpakkers, waarbij er voldoende ruimte voor jouw enthousiasme en creativiteit is
  • Je krijgt de kans om mee te groeien met een technische, dynamische en toekomstgerichte organisatie

Wat wij vragen

Uiteraard kun jij zelfstandig werken, ben je proactief en werk je resultaatgericht en nauwkeurig. Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij daarnaast:
  • Een flexibele instelling
  • Aantoonbare ervaring met het assembleren van soortgelijke technische producten
  • Affiniteit met fijn-assemblage
  • Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste

Over het bedrijf

Wij doen het niet alleen anders maar zien het ook anders! Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan je cv. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. We horen graag van u hoe u het ziet. U beter leren kennen. En u beter van dienst zijn.
Onze opdrachtgever is als assemblage-afdeling onderdeel van een grote organisatie die gespecialiseerd is in connectoren, bedradingen en kabels. Het bedrijf zit in de regio Eindhoven en telt zo'n 100 medewerkers.

Solliciteren

Onze opdrachtgever heeft de zoektocht naar assemblagemedewerkers in handen gelegd van WerkTalent Eindhoven. Het eerste gesprek zal daarom met ons van WerkTalent zijn. We bespreken jouw wensen, ambities en uiteraard de functie en organisatie. Vervolgens introduceren we je bij het bedrijf, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden wij je door de gehele procedure.
Zoek jij een zelfstandige functie, voltijd en wil je meegroeien met een organisatie voor de toekomst? Reageer dan via deze website of neem even telefonisch contact op met onze vestiging via 040-303 0980.

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent