Logistics Engineer

Opleidingen HBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Breda
Salaris € 3000,- tot € 4000,- per maand
Direct naar:
Ben jij analytisch ingesteld, duik je graag in processen en heb je ervaring binnen de fijnmazige distributie? Reageer dan snel!

Dit ga je doen

Tijdens jouw job als engineer zal je in diverse rollen deelnemen aan organisatie brede projecten, denk hierbij een de rollen: planner, analist en manager. Alle werkzaamheden staan in het teken van ontwikkeling, verbetering en implementatie van bedrijfsprocessen die als doel hebben om de dienstverlening in de breedste zin te optimaliseren. Denk hierbij aan het opstellen van informatie-, proces- en productiviteitsanalyses of het opstellen en ontwerpen van reports die de organisatie helpen om meer inzicht te krijgen in onze dienstverlening.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen en borgen van procesbeschrijvingen en begeleid je verbetertrajecten binnen diverse lagen en afdelingen in de organisatie. Door je uitgebreide kennis die je hebt opgedaan als data analist van de processen in onze dienstverlening ben jij in staat om gericht adviezen op het gebied van engineering te geven aan de organisatie.

Dit krijg je

  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen de transport sector;
  • Na goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
  • Fulltime vast werk op je standplaats Breda;
  • De mogelijkheid om je door te ontwikkelen tot een vakbekwaam engineer;
  • Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Dit ben je

  • Een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur richting supply chain en/of logistiek;
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie in een distributie omgeving;
  • Kennis en ervaring met projectmanagement;
  • Ervaring met ERP, Warehouse- en Transportmanagement systemen;
  • Kennis of ervaring met en LEAN-Management is een pré;
Je woont in de regio tussen Tilburg, Waalwijk en Roosendaal.

Hier ga je werken

WerkTalent Breda verzorgt de werving voor één van de leukste logistieke dienstverleners van Breda en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van jouw nieuwe vaste baan, verwacht daarom ook niet dat dit een tijdelijke dienstverband betreft. Onze hoofdsectoren zijn logistieke, industrie, techniek, bouw en office. Onze klanten verbinden zich hoofdzakelijk binnen het MKB segment waarbij we echt een verlengstuk van onze klanten willen zijn, we weten wat ze willen en zoeken en proberen hier iedere keer de geschikte kandidaat voor te vinden.

Interesse?

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en als alles daarna nog steeds goed gaat volgt er ook een tweede gesprek!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent