Coupeuse/ Naaister

Opleidingen LBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 1700,- tot € 2000,- per maand
Direct naar:
Heb je ervaring met een naaimachine en werk je graag met je handen is dit een mooie baan binnen een gezellig bedrijf met een warme werksfeer.

Over de functie

Je houdt je bezig met het opmeten en produceren van theater textiel.
Dit doe je in een team van ervaren medewerkers. Ook spring je af en toe bij op andere afdelingen om samen met je collega's een mooi resultaat te komen. Het gaat om een functie van 32 uur en na de uitzendperiode kan je op contract bij de opdrachtgever. Vanuit Gouda en Zoetermeer is de werkplek goed bereikbaar.

Wat wij bieden

Je komt te werken binnen een gezellig familie bedrijf. De eerste zes maanden werk je op uitzendbasis, na deze periode zal de opdrachtgever je zelf in dienst nemen. 
 

Wat wij vragen

Voor deze functie is het belangrijk, dat je ervaring hebt met een naaimachine en dat je nauwkeurig kan werken. Je meet zelf alles op en daarnaast werk je de op maatgemaakte gordijnen netjes af. Omdat het om hele grote afmetingen gaat is het belangrijk dat je fysiek in orde bent.De afdeling bestaat uit die andere medewerkers. Samen zorg voor de afhandeling van alle orders.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is 45 jaar geleden opgericht door de eigenaar en tot op de dag van vandaag een begrip in het theater en muziek wereld.

Het is een ambachtelijk bedrijf en werkt uitsluitend met eigen opgeleid personeel welke hun vakmanschap ten uitvoer brengen in zowel de werkplaats en atelier.

Solliciteren

Heb je ervaring als coupeuse of ben je handig met een naaimachine stuur dan je CV naar saschabakker @werktalent.com of bel voor meer informatie naar 06-44524782 of naar kantoor 0180-767001

Deel via social media:
Sascha Bakker

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent