Bijbaan in het magazijn

Opleidingen VMBO / MAVO
Dienstverband Bijbaan / studentenbaan
Standplaats Breda
Salaris € 300,- tot € 600,- per maand
Direct naar:
Ben je woonachtig in Breda of de directe omgeving hiervan en zoek je een avond bijbaan voor in de late uurtjes?

Dit ga je doen

In deze functie ga je in de avonduren als magazijnmedewerker aan de slag om ervoor te zorgen dat alle goederen en het transport voor de volgende dag weer helemaal gereed zijn gemaakt. Denk hierbij aan een stukje orderpicken, inpakken en laden. Dit doe je voor verschillende klanten die gebruik maken van de diensten van onze klant, nadat jij klaar bent met je werkzaamheden gaat alles op transport zodat de chauffeurs zijn of haar werk kunnen doen. Ervaring is hierbij niet nodig, maar een goede dosis enthousiasme wel!

Dit krijg je

  • Een gezellige werksfeer in een klein team;
  • Informele werksfeer
  • Een drankje na afloop wanneer je op vrijdag werkt;
  • Doorbetaalde pauze;
  • Flexibele dagen die je zelf kan bepalen;
  • Lekker bijverdienen!

Dit ben je

  • Een echte aanpakker die van doorwerken houdt;
  • Je bent minimaal 4 avonden per week beschikbaar, waarvan sowieso de vrijdag;
  • Een gezonde dosis humor en enthousiasme;
  • Daarnaast woon je in Breda.

Hier ga je werken

WerkTalent Breda verzorgt de werving voor één van de leukste logistieke dienstverleners van Breda en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van jouw nieuwe vaste baan, verwacht daarom ook niet dat dit een tijdelijke dienstverband betreft. Ook voor deze functie zoekt met mensen voor de lange termijn. Onze hoofdsectoren zijn logistieke, industrie, techniek, bouw en office. Onze klanten verbinden zich hoofdzakelijk binnen het MKB segment waarbij we echt een verlengstuk van onze klanten willen zijn, we weten wat ze willen en zoeken en proberen hier iedere keer de geschikte kandidaat voor te vinden.

Interesse?

Op het moment dat je deze bijbaan ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf en als ook dat goed bevalt kun je snel aan de slag!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent