Magazijn Medewerker gezocht!

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Bladel
Salaris € 1900,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Als fulltime magazijnmedewerker verricht je dagelijks diverse afwisselende en uitdagende werkzaamheden in het magazijn. Hou jij niet van stil zitten en ben je helemaal op je plek in het magazijn? Dan is deze functie voor jou!

Over de functie

Als Magazijnmedewerker bied je ondersteuning aan de interne logistiek. Je werkzaamheden bestaan uit beleveren van grondstoffen en (verpakkings) materialen ten behoeve van de productieafdeling. Decartoneren (uitpakken) behoort eveneens tot deze werkzaamheden. Verder voer je gereed producten af naar de expeditie en ben je verantwoordelijk voor het op orde en schoon houden van het magazijn. Je kunt worden ingezet voor hef/reachtruck werkzaamheden.

Wat wij bieden

  • Een verantwoordelijke en fysieke fulltime baan in 2 ploegendienst
  • Werken in een gezond bedrijf dat wereldwijd klanten bedient
  • Gezellige en gemotiveerde teams van collega's
  • Salaris tussen € 1900,- en € 2.150,- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Reiskosten vergoeding vanaf 10 km woon-werk verkeer

Wat wij vragen

  • je bent een harde werker en je houdt niet van stil zitten
  • je bent bereid om in 2 ploegen te werken
  • woonachtig in omgeving Eindhoven, Tilburg, Eersel, Hapert of Bladel
  • per direct beschikbaar

Over het bedrijf

Wij doen het niet alleen anders maar zien het ook anders! Wij bemiddelen mensen, geen nummers. Daarom zien we kandidaten zoals ze zijn en kijken we verder dan je cv. Wij geloven in direct en persoonlijk contact. We horen graag van u hoe u het ziet. U beter leren kennen. En u beter van dienst zijn. Onze opdrachtgever voor deze vacature is gesitueerd in de regio Hapert en Bladel.

Solliciteren

Heb jij door het lezen van de vacature interesse gekregen in deze baan? Druk dan op de solliciteer button! Of stuur je cv naar inezbeerhorst@werktalent.com. Heb jij vragen over de vacature? Dan ben ik te bereiken op 06-16791026

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent