Administratief medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gorinchem
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben jij ons administratieve wonder en zoek jij een nieuwe uitdaging met veel afwisseling?

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Jij krijgt een afwisselende functie waar jij je bezig gaat houden met de dagdagelijkse administratieve taken zoals offertes uitwerken, orders verwerken, klein stukje boekhouding en mailboxen bijhouden. Maar jij zal ook degene zijn die het bijvoorbeeld leuk vind om een bloemetje te regelen als een collega jarig is. Je gaat je onder andere bezig houden met de volgende taken:
 • Verwerken van werkbonnen in Exact;
 • Controleren en inboeken van facturen;
 • Mailbox beheer;
 • Uitwerken van offertes.
Onze opdrachtgever werkt met Exact en dit programma kent geen geheimen voor jou. Nooit van Exact gehoord maar heb je wel veel ervaring met een vergelijkbaar programma, schroom dan niet om alsnog te reageren!

Wat wij bieden

 • Een fulltime functie(40 uur);
 • Een tijdelijk contract voor een ongeveer een jaar, met de kans op vast bij gebleken geschiktheid;
 • Een salaris dat ligt tussen de €2000,- en €2500,- bruto per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
 • Leuke collega's waar je nauw mee samenwerkt;
 • Een uitdagende functie met veel afwisseling.

Wat wij vragen

 • Dat je enkele jaren ervaring met administratieve werkzaamheden;
 • Ervaring met Exact is een pre;
 • MBO denk en werk niveau;
 • Dat je fulltime beschikbaar bent.

Over het bedrijf

Werken op het dak brengt risico's met zich mee. Onze opdrachtgever brengt de aanwezige risico's op het in dak in kaart en biedt concrete oplossingen voor een veilige werkomgeving. Van risico inventarisatie & evaluatie tot het installeren en keuren van dakveiligsheidsvoorzieningen. Inmiddels zijn door heel Nederland diverse dakveiligheidsproject gerealiseerd. Ook voor hekwerken, kooiladders, persoonlijke beschermingsmiddelen en andere voorzieningen die gerelateerd zijn aan dakveiligheid ben je bij onze klant aan het juiste adres.

Het kantoor ligt centraal gelegen in Gorinchem, wat met de auto gemakkelijk te bereiken vanuit grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Breda.

Solliciteren

Onze klant heeft de zoektocht naar hun administratief medewerker uitbesteed aan WerkTalent Gorinchem. De eerste kennismaking is dan ook bij ons op de vestiging, in het centrum van Gorinchem. In dit gesprek zullen wij uitgebreid ingaan op jouw wensen, ambities en de mogelijkheden die WerkTalent jou te bieden heeft.

Mochten wij beide een klik zien met onze opdrachtgever stellen wij jou met veel plezier voor aan onze contactpersoon, deze gaat dan ook graag een gesprek aan en na een eventueel tweede gesprek ondersteunen wij jou graag bij de onderhandelingen.

Is je interesse gewekt en wil je eens kennis maken of wil je direct solliciteren? Bel of app dan naar: 06-41277513 of mail naar bartschobben@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent