Supervisor

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Monster
Salaris € 100,- tot € 20000,- per maand
Direct naar:
Ben jij een echt organisatietalent en heb je kennis van projectmanaging? Kom dan bij de wereldwijde specialist op het gebied van duurzame en innovatieve kasprojecten werken!

Over de functie

Je coördineert als Supervisor alle werkzaamheden van onze turnkeyprojecten on site. Deze projecten worden uitgevoerd over de hele wereld, hierdoor zult je ook veelvuldig in het buitenland werken. Je bent in de voorbereidingsfase al betrokken bij het project. On site ben je verantwoordelijk voor correcte uitvoering van het project. Op het project ben jij het aanspreekpunt voor de klant maar ook de onderaannemers en andere partijen. Je bent voornamelijk aan het organiseren, plannen en aansturen. Je regelt hierbij zowel de materialen als de werkzaamheden van de onderaannemers op de bouwplaats. Op de locatie bewaak je de veiligheid, de voortgang van het werk en de kwaliteit. Jouw doel is om een tevreden klant te hebben. 

Wat wij bieden

Je krijgt een fulltime afwisselende en verantwoordelijke functie in een dynamisch en groeiend bedrijf met enthousiaste collega’s. Bij de start van jouw functie zorgen wij voor een kennismakingstraject om de organisatie en werkwijze goed te leren kennen. Ook kun je marktconforme arbeidsvoorwaarden verwachten. Tevens krijg je vast werk en een salaris tussen de €100 – €20.000 bruto per maand. Wij hebben een actieve personeelsvereniging die jaarlijks meerdere evenementen organiseert!

Wat wij vragen

Je bent ervaren, zelfstandig en een organisatietalent. Je wilt fulltime aan de slag en werkt graag in het buitenland. Tevens heb je MBO+/HBO werk- en denkniveau en heb je kennis van projectmanaging. Je kijkt meerdere stappen vooruit en je zorgt waar nodig dat er tijdig op risico’s en eventuele uitdagingen wordt ingespeeld. Je hebt affiniteit met de tuinbouw en een technische achtergrond. Ook ben je klantgericht en heb je leidinggevende capaciteiten. Tevens kan je goed met verschillende mensen overweg en ben je flexibel. Ervaring in een soortgelijke positie is een eis. Verder ben je woonachtig in de omgeving Westland (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft).

Over het bedrijf

Onze organisatie is wereldwijd de specialist op het gebied van innovatieve en duurzame kasprojecten en bevindt zich in Monster (in de buurt van Den Haag, Rotterdam en Delft). We zijn een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de glastuinbouw. Met deze kennis en ervaring richten we ons voortdurend op nieuwe ontwikkelingen en unieke innovaties voor onze kasconcepten. Op die manier creëren we een antwoord op de schaarser wordende voedingsstoffen, CO2-reductie en lokaal en veilig geproduceerd voedsel, en proberen zo een steentje bij te dragen. We hebben als visie echt het verschil te willen maken voor de mens en voor onze planeet.

Solliciteren

Dit bedrijf heeft de werving en selectie toevertrouwd aan WerkTalent. Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Druk dan op de sollicitatie knop en upload je CV. Sollicitaties kunnen worden gericht aan Paul de Letter. Hij beoordeeld jouw sollicitatie en neemt graag contact met je op!

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent