Operator 2 ploegen

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk met uitzicht op vast
Standplaats Waalwijk
Salaris € 2100,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging voor in de voedingsmiddelenindustrie? Houd jij je graag bezig op het gebied van de hygiëne? En wil je stappen maken en jezelf ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf? Dit bedrijf biedt nog meer!

Over de functie

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor levensmiddelen in verschillende glazen potjes en flessen!

Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het instellen, afstellen en ombouwen van productielijnen. Je houdt je ook bezig met het lokaliseren en het oplossen van storingen. Verder voer je diverse kwaliteitscontroles uit en zal je ook de werkomgeving en bepaalde delen van de lijn tijdens je werkdag schoon maken.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen de €2400,- en €2800,- bruto per maand (inclusief ploegentoeslag)
 • Elke donderdag krijg je uitbetaald
 • Fulltime werk in een 2 ploegen dienst
 • Ploegentoeslag
 • Mogelijkheden tot het volgen van een opleiding / Cursus
 • Mogelijke kans op een vast contract
 • Een gratis fitness abonnement via WerkTalent bij een moderne gym die 24/7 geopend is.

Wat wij vragen

 • Een afgeronde opleiding richting voedingsmiddelen is een pré
 • Je bent bereid om in een 2 ploegendienst te werken
 • Enige ervaring in de voedingsmiddelenindustrie
 • Je bent woonachting in de omgeving van Tilburg, Waalwijk, Den Bosch of Boxtel

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vult in opdracht verschillende producten af voor grootschalige levensmiddelenfabrikanten die geen eigen afvullijn voor glas hebben. Maar ook voor kleine bedrijven of chef-koks die een bijzonder product maken.

De producten die zij afvullen worden vaak kant-en-klaar aangeleverd in tanks of containers. Veel producten kunnen ze op recept van de opdrachtgever maken.
Onze opdrachtgever is creatief bij het invullen van vragen van hen klanten en het vinden "bijna" altijd een oplossing. Als hen bestaande lijnen niet geschikt zijn, passen ze het aan of investeren zij zo om het product te kunnen leveren.

Solliciteren

De eerste gesprekken vinden altijd bij ons op de vestiging plaats onder het genot van een lekker bakje koffie! Wij bespreken met jou wat relevant is voor de functie en houden rekening met jouw wensen.

De match gevonden? Dan stellen we je voor bij onze opdrachtgever, plannen we de gesprekken voor je in en begeleiden je tot het tekenen van je contract en ver daarna.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op. Dat kan via: 06 – 13 99 60 27 of mail naar: maritschalken@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent