Productiewerk (M/V)

Opleidingen MBO
Dienstverband Tijdelijk contract
Standplaats Gorinchem
Salaris € 1800,- tot € 2200,- per maand
Direct naar:
Wil jij 2021 starten met een nieuwe baan? Ben jij op zoek naar een tijdelijke werk of een baan voor een langere tijd in de omgeving van Gorinchem? Lijkt het je leuk om in een productieomgeving te werken? Lees dan snel verder!

Over de functie

Als productiemedewerker ga je aan de slag in een fabriek wat is gevestigd in Gorinchem. In dit bedrijf ben je als productiemedewerker echt onmisbaar! Waar veel bedrijven over gaan op automatisering zie je in dit bedrijf nog veel personeel rondlopen. Als productiemedewerker ga je in kleine groepjes (op gepaste afstand) aan de slag met het monteren en in elkaar zetten van producten. Daarnaast kun je ook aan de slag gaan als inpakker. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de producten aan het einde van de dag klaar staan om op te sturen richting de klanten.

In deze functie wordt zittend en staand werken met elkaar afgewisseld.

Wat wij bieden

Waarom dit (n)iets voor jou is:
  • Je bent per januari 2021 beschikbaar
  • Fulltime baan
  • Een tijdelijk dienstverband/ tijdelijk vakantiewerk voor minimaal 2 weken
  • Leuke baan in een leuk team
  • Werktijden van 08.00 tot 16.30 uur

Wat wij vragen

Ben jij diegene die wij zoeken?
  • Ervaring is niet noodzakelijk, fulltime beschikbaarheid wel
  • Je bent gemotiveerd en werkt graag samen
  • Je vindt het niet erg om tijdelijk werk te verrichten
  • Je komt uit de omgeving van Gorinchem
  • Je bent flexibel

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Gorinchem en goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto of de fiets. Dit bedrijf ontwikkelt innovatieve kunststof producten voor haar eigen productassortiment op het gebied van Elektrotechnische Installatiematerialen, Bouw en Infra-/ Glasvezeltechniek.

Het volledige proces van productontwikkeling, productie (spuitgieten, extruderen, montage) tot en met verkoop, service & logistiek heeft dit bedrijf in eigen hand. Kortom: bewijs je jezelf, wie weet waar je naartoe kan groeien.

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Bel of app naar 06-19476246 of stuur een mail met je CV naar esmeydehaas@werktalent.com of klik op de rode sollicitatie button!

De eerste kennismakingsgesprek zal plaatsvinden door middel van een videogesprek. We hopen jullie snel weer te kunnen/mogen bij ons op kantoor, maar voor nu doen we het net even anders.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Deel via social media:
Esmey de Haas

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent