Monteur Installatietechniek

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2500,- tot € 3000,- per maand
Direct naar:
Ben jij op zoek naar een hecht familiebedrijf met korte lijntjes en veel opleidingsmogelijkheden?

Dit ga je doen


De vestiging Breda is , maar dan toch met een eigen ‘Couleur Local’. Oftewel, een bourgondische Brabantse vestiging waar hard gewerkt wordt, maar waar ook zeker tijd is voor een lach en ontspanning! De vestiging heeft een afdeling technisch beheer, waar de technieken werktuigbouwkunde en elektrotechniek samenkomen en waar een mooie variëteit aan klanten bediend wordt. Het team bestaat uit circa 40 enthousiaste collega’s die voor elkaar door het vuur gaan. Het woord “samen” staat er hoog in het vaandel en net als bij alle andere vestigingen heerst het familiegevoel. Een vestiging waar we trots op zijn!

Als Klusmonteur W houd jij je bezig met het monteren en repareren van installaties bij verschillende klanten op verschillende locaties. Je houdt je hierbij aan de voorschriften en checklisten die je mee krijgt. Daarbij draai je ook storingsdiensten en signaleer je meer/minder werk. Ons project is jouw project. Je kent je verantwoordelijkheden en voelt je ook verantwoordelijk. Tot slot test jij uitvoerig alle functionaliteiten om er zeker van te zijn dat alles perfect werkt en rapporteert hierover aan de technisch beheerde

Dit krijg je


krijgt een salaris dat past bij jouw werkervaring volgens onze CAO klein metaal en een aantrekkelijke pensioenregeling;
Je hebt recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
Je krijgt binnen een jaarcontract. Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vast dienstverband;
Voor de kinderen van onze medewerkers is er een scholingsfonds vanuit ons. Zij krijgen een afgestemd bedrag per jaar op de eigen rekening gestort voor het financieren van de MBO, HBO of WO opleiding;
Wij hebben een eigen opleidingscentrum. Wij bieden jou dan ook vol op de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen en door te groeien!
Werken bij Van ons betekend terecht komen in een warm bad, een familiaire sfeer en veel vrijheid en vertrouwen.

Dit ben je

Wij verwachten van jou dat je zelfstandig aan de slag kunt;
Als Klusmonteur W ga je graag aan de slag binnen de utiliteit;
Je hebt een aansluitende opleiding gevolgd in de richting van Installatietechniek/Werktuigbouwkunde;
We verwachten van jou dat je van gezelligheid houdt maar zeker ook van doorwerken. Binnen ons bedrijf in Breda zetten we graag met zijn allen de schouders eronder, maar vieren we ook graag al onze successen!
Je hebt een proactieve instelling. Binnen ons bedrijf is het gezellig en delen we een lach en een traan met elkaar. Daarentegen werken we hard en ook vooral: voor elkaar!
Woonachtig regio Breda, Tilburg, Roosendaal.

Hier ga je werken

Wij zijn een innovatieve en duurzame technisch dienstverlener, met vestigingen door heel Nederland. We kenmerkt zich als een familiebedrijf met korte lijnen en een transparante organisatie. Ons bedrijf is continu in beweging en wij zijn dan ook continu op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden onze medewerkers veel ruimte om zich te kunnen blijven ontplooien. Benieuwd naar het werken bij ons en naar onze collega’s?

Interesse?

Stuur je gegevens naar micheldevroed@werktalent.com of 0645527431

Deel via social media:
Michel de Vroed

Op zoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent