Customer Service Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Breda
Salaris € 2200,- tot € 2600,- per maand
Direct naar:
Zoek jij een toffe functie op de klantenservice van een om- en verpakkingsbedrijf binnen de food export wereld.

Over de functie

Je bent verantwoordelijk voor de juiste vastlegging van alle sales en binnenkomende goederen en stem je met de klant en de productie loods af wanneer wat gedaan kan worden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede klantrelatie en een gezellige sfeer onderling. Je bent een echte spin in het web binnen de supply chain van dit bedrijf. Hun dienstverlening zit met name in het ver- en ompakken van fruit en diverse groentes, dit exporteren zij richting het buitenland naar grote distributiecentra voor supermarkten.

Wat wij bieden

  • Leuke en gevarieerde functie in een continu veranderende markt;
  • Het volgen van een eventuele taalcursus;
  • Een marktconform salaris;
  • Platte organisatie met directe communicatie;
  • Fulltime vast werk met na goed functioneren een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een vaste werkplek op kantoor met gezellige collega's uit de regio;

Wat wij vragen

  • Communicatief goed en een ervaren administrateur;
  • MBO werk en denkniveau;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Eventuele kennis van de Duitse en Engelse taal maar is geen pré;
Je woont tussen Tilburg, Roosendaal en Oosterhout.

Over het bedrijf

WerkTalent Breda verzorgt de werving voor één van de leukste logistieke dienstverleners van Breda en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van jouw nieuwe vaste baan, verwacht daarom ook niet dat dit een tijdelijke dienstverband betreft. Onze hoofdsectoren zijn logistieke, industrie en techniek. Onze klanten verbinden zich hoofdzakelijk binnen het MKB segment waarbij we echt een verlengstuk van onze klanten willen zijn, we weten wat ze willen en zoeken en proberen hier iedere keer de geschikte kandidaat voor te vinden.

Solliciteren

Op het moment dat je deze full time functie ziet zitten en op de solliciteer knop hebt gedrukt en je cv mee hebt gestuurd zal je bij voldoende aanknopingspunten worden uitgenodigd voor een kennismaking bij ons op de vestiging. Tijdens dit gesprek kijk ik ook graag verder dan jouw cv om te bepalen waar jouw wensen en behoeftes liggen en of er eventueel ook andere vacatures zijn die in jouw straatje zouden kunnen passen. Daarna volgt altijd een kennismaking bij het bedrijf zelf en als alles daarna nog steeds goed gaat volgt er ook een tweede gesprek!

Voor vragen kun je mij altijd contacten!
Jean-Marie Frerichs
0612545344
jeanmariefrerichs@werktalent.com

Deel via social media:

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent