Administratief Medewerker

Opleidingen MBO
Dienstverband Vast
Standplaats Waddinxveen
Salaris € 2000,- tot € 2500,- per maand
Direct naar:
Wij zijn op zoek naar een allround administratief medewerker met kennis van SAP en Office. Wat ga jij doen? Alles. We zijn echt op zoek naar iemand die diversiteit zoekt en zich met alles bezig willen houden.

Over de functie

Als administratief medewerker binnen dit bedrijf hou je je bezig met allerlei soorten administratieve werkzaamheden. Je bent niet alleen bezig met debiteuren en crediteuren maar ook met: BTW aangiftes, salarissen, maand- en kwartaal rapportages, ziekte administratie, verlof administratie, maar ook hou je je bezig met het onderhoud van het systeem (office & SAP).

Zoals je leest, is het behoorlijk allround, wat het lekker afwisselend maakt. Jij houdt van klantcontact (relatiebeheer) en vind het prettig om in een bedrijf te werken met een goede teamsfeer en waar je genoeg ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wat wij bieden

 • Een startsalaris van tussen de €2000 en €2600 op basis van ervaring en niveau;
 • DIRECT IN DIENST bij onze opdrachtgever;
 • Fulltime, vaste baan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Weekenden vrij;
 • Dagdiensten;
  -De mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Wat wij vragen

 • Woonachtig in Regio Zuidplas zoals; Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen of omgeving krimperwaard, Rotterdam, Gouda, Capelle aan den IJssel;
 • Afgeronde opleiding richting administratie (MBA pré)
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Kennis van de Engelse taal en Duitse taal;
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan (32 uur is eventueel bespreekbaar, vrijdag aanwezig).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert wereldwijd producten en industriële diensten. Dit doen zij in de meest uiteenlopende branches zoals de: houtindustrie, papierindustrie, metaalindustrie, rubberindustrie en nog vele ander industrieën. Verder is het een kerngezond bedrijf. Het bedrijf zelf valt onder de metaalindustrie

Solliciteren

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent