Productieleider / teamleider

Opleidingen HBO
Dienstverband Vast
Standplaats Gouda
Salaris € 3500,- tot € 5200,- per maand
Direct naar:
Heb jij ervaring als productieleider binnen de metaalindustrie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een no-nonsense bedrijf met een uniek product. Lees dan snel verder. Je komt direct in dienst!

Over de functie

Als productieleider optimaliseert en stuur jij de complete productie aan op een enthousiaste manier. Jij bent verantwoordelijk voor alle productie activiteiten op de werkvloer en geeft leiding aan ± 30 medewerkers bestaande uit draaiers, frezers, cnc operators, productiemedewerkers en metaalbewerkers. Ook ben jij de schakel tussen kantoor, logistiek en productie.

Jij behoudt het overzicht en bent kostenbewust bezig dmv optimale inzet van de medewerkers. Je levert kwaliteit en maatwerk. Je hebt veel contact met klanten en ziet kansen liggen. Ook ben jij de persoon die weet hoe hij zijn medewerkers kan coachen.

Een zeer uitgebreide functie binnen een onderneming wat gespecialiseerd is in het produceren en (her)slijpen van industriële gereedschappen.

Al met al een zeer uitgebreide functie met ruimte om jezelf te ontwikkelen en bovendien kom je binnen een bedrijf te werken met een uniek concept.

Ben jij een echte teamleider die dit bedrijf binnen de technische branche naar een nog hoger niveau kan tillen?

Wat wij bieden

 • Een salaris van tussen de €3500 en €5200 op basis van ervaring en niveau;
 • DIRECT IN DIENST bij onze opdrachtgever;
 • Fulltime, vaste baan;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Weekenden vrij;
 • Dagdiensten;
  -De mogelijkheid om diverse trainingen en cursussen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
 • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
 • Je komt te werken binnen een mooi, gezond bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Wat wij vragen

 • Woonachtig in Regio Zuidplas zoals; Nieuwerkerk aan den IJssel, Waddinxveen, Zoetermeer, Gouda of omgeving krimperwaard, Rotterdam, Capelle aan den IJssel;
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Kennis van de Engelse taal;
 • Ervaring als productieleider binnen de metaalindustrie;
 • Ervaring met CNC, machinerevisie;
 • Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert wereldwijd producten en industriële diensten. Dit doen zij in de meest uiteenlopende branches zoals de: houtindustrie, papierindustrie, metaalindustrie, rubberindustrie en nog vele ander industrieën. Verder is het een kerngezond bedrijf. Het bedrijf zelf valt onder de metaalindustrie.

Solliciteren

Het eerste (kennismaking) gesprek zal bij ons in vestiging Zevenhuizen plaatsvinden of via een video call Hierin bespreken we de functie, organisatie en bovenal jouw wensen en ambities.

Mocht de match er zijn met deze functie en organisatie, stellen we je met veel plezier voor bij ons contactpersoon. Wij plannen een gesprek in, evalueren deze met ons contactpersoon en bij de volgende stappen als onderhandelingen zorgen wij voor de juiste begeleiding. Alles rond en iedereen tevreden? Dan feliciteren we je met je nieuwe uitdaging!

Wil je meer weten of solliciteren? Druk dan op de rode knop hieronder, mail naar ronaldvandam@werktalent.com of neem telefonisch contact op via 0180-767001. Mobiel zijn wij ook bereikbaar op 0613409182.

Ben je in de buurt, dan kan je ook altijd binnen stappen voor een oriënterend gesprek (wij volgen de RIVM regels).

Deel via social media:
Ronald van Dam

Opzoek naar een andere vacature?

Of laat ons je helpen en stuur een open sollicitatie.

Social media

Facebook van WerkTalent  social-circle-linkedin  Twitter van WerkTalent  social-circle-instragram  Twitter van WerkTalent